Propala nova udaja Nicole Kidman

RASTAVLJENA hollywoodska zvijezda još je nedavno tvrdila da je nakon Toma Cruisa u tamnoputom glazbeniku Lennyu Kravitzu pronašla novog muškarca za kojeg bi se mogla udati, ali poznati zavodnik raspršio je njene snove.

Tabloidi su otkrili da se on uz Nicole i dalje viđa sa svojom ljubavnicom Isis Arrudom koju vozi naokolo u svom Ferrariu, a s brazilskom umjetnicom intimno je plesao i na nekoj fešti u New Yorku dok ga je Nicole čekala kod kuće.

Javio se i "tajanstveni prijatelj" koji tvrdi da je Lenny iskoristio slavnu glumicu kako bi ponovo privukao pažnju medija i povećao prodaju svojih pjesama.

Razočarana Nicole odbila je komentirati nevjeru svog novog ljubavnika koji će vjerovatno dobiti nogu, a na premijeri svog filma "Could Mountain" u Los Angelesu kiselo se smijala u društvu Jude Lawa koji se rastao od supruge zbog navodne veze s partnericom na snimanju tog filma.

U društvu im se našla i "ogromna" Renee Zellwegger koja se morala propisno udebljati za nastavak filma "Dnevnik Bridget Jones".

Pročitajte više