Propupala Maja Lena Lopatny ima novog dečka

MAJA LENA LOPATNY, djevojka koju više nije potrebno opisivati kao kći glumice Mije Begović, čini se, ima novog dečka. Maja, koja danas nije bila dostupna za komentar, u svojim prešetavanjima špicom sve češće se može vidjeti u društvu nepoznatog školarca, koji Maji možda ne nosi torbu, prema starom, dobrom, tradicionalnom običaju, ali na maminu ljepoticu pazi kao oko u glavi, doznajemo.

Mister Bruno može odahnuti

Maja Lena Lopatny, kao prava (hrvatska) mlada zvijezda u usponu, iza sebe već ima nekoliko ljubavnih i medijski popraćenih skandala, zbog kojih su njezina majka i napaljeni školarci iz Majine škole već padali u trans, a najpoznatiji je bio onaj koji je kazivao da je mladoj Maji Leni djevičanstvo ukrao još uvijek aktualni Mister hrvatske, mladi i zgodni Bruno Orešković.

Tu priču demantirala nam je Mia Begović, pokušavši nas uvjeriti da su dotični novinari preko njezine kćeri htjeli nauditi njoj, zbog starih, i - ne zaboravimo - zaboravljenih sukoba, ali glumica udana Žnidarić je zaboravila da je Maja Lena i bez majčinih sukoba novinarima i više nego zanimljiva, što i ona sama jako dobro zna.

Gola guza i mnoštvo cigareta



Ljetos smo je zatekli u Umagu gdje se ležerno i s cigaretom u ruci prešetavala pred fotografskim objektivima, otkrivajući nam pritom guzu i svoje jedro, mlado tijelo, koje, koliko god zlobnici to negirali, izgleda fantastično. Maji Leni pažnja medija tada nije smetala, a djevojka koja je, kako kaže njezina majka, "karizmu je naslijedila od pokojne tete, Ene Begović, a disciplinu od bake", upravo je ono što hrvatskoj javnosti danas treba - svježa i nepotrošena.

Pročitajte više