Prosidba koja je oduševila Zagreb: Marko zaprosio Anu plakatom na Dolcu

Foto: Marko Nikolić/Index

MARKO NIKOLIĆ svoju je djevojku Anu odlučio zaprositi preko plakata u blizini zagrebačke tržnice Dolac te oduševio Zagrepčane svojom romantičnom idejom.

Marko je postavio plakat s akrostihom - prva slova stihova koje je sam smislio tvorila su riječi: "Udaj se za mene." Plakat je privukao pozornost brojnih prolaznika koji se nisu mogli prestati diviti romantičnoj gesti.

"Zajedno smo već skoro sedam godina, morao sam napraviti nešto posebno. Tako da sam malo razmišljao i došao na tu ideju... Planirao sam to par tjedana, raspitivao sam se za reklamne panoe i plakate, a ljudi koji izrađuju jumbo plakate su mi malo pomogli", objasnio je za Index Marko i dodao da se odlučio za Dolac zbog blizine katedrale i jer je to ujedno bilo i najljepše mjesto koje je mogao iznajmiti za jumbo plakat. 

"Zaručnica je bila u pozitivnom šoku, pale su i suze radosnice", opisao nam je trenutak kad je Ana vidjela plakat. Naravno, odmah je pristala, a Marko je fotografiju sretnog trenutka objavio na društvenim mrežama.

Pročitajte više