Prostitutka o fetišima: "Kad sam bila trudna, imala sam puno više posla"

Ilustracija: Instagram (na fotografiji nije osoba iz teksta)

ESKORT dama otkrila je sve o svom nekonvencionalnom poslu.

Žena, koja koristi pseudonim Chloe, govorila je o klijentima te kakve sve nastrane zahtjeve znaju imati. Objasnila je i kako joj je karijera uništila uživanje u seksu i otežala pronalazak partnera.

Chloe, sad u kasnim dvadesetima, prostitucijom se počela baviti kad je imala 19 godina, piše Daily Star. Kao tinejdžerica, često je upadala u nevolje i priznala je kako je prodavala tijelo za novac.

Tijekom tog životnog razdoblja pokušavala je sakriti od obitelji što radi. Unatoč tome, njezini roditelji brzo su postali sumnjičavi, s obzirom na to da je radila 12 sati dnevno.

Žena iz britanskog Essexa kaže kako je radila "od 7 do 7" dok je živjela s roditeljima i oni su doznali čime se bavi. "Zatim sam neko vrijeme živjela na kaučevima kod prijatelja", otkrila je.

Ubrzo se zasitila agencije jer se umorila od njihovih provizija. Bez obzira na to koliko je klijenata odradila, šefovi bi joj uzeli oko 50 % plaće. Tad je počela raditi samostalno, što joj je osiguralo više profita, ali i izložilo je opasnijim situacijama.

Otkrila je kako su je opljačkali na poslu, ali i kako je bez agencije znatno teže rukovoditi svojim rasporedom. Naime, oko 50 muškaraca kontaktira je svaki dan, a na "puni radni dan" odradi šest ili sedam sesija.

Kaže i kako brojni klijenti koji joj dolaze imaju cure ili žene, no i kako takvi obično dolaze otprilike jednom mjesečno - kad se uspiju maknuti od partnera. 

Chloe kaže kako mnogi od njezinih klijenata imaju specifične fetiše s kojima žele eksperimentirati. "Jedan tip htio je da mu omotam kapu za tuširanje oko vrata, a za još jednu djevojku da nosi pete i zabije mu ih u genitalije."

"Kad sam bila trudna, hodala sam muškarcu po leđima jer je volio biti gnječen."

"Također, imala sam više posla kad sam bila trudna jer muškarci imaju fetiše na trudnice i na dojenje."

Iako kaže da zarađuje dovoljno, bez ulaženja u cifre, kaže kako joj je karijera uništila vlastiti ljubavni život. Priznaje kako joj je teško pronaći intimu izvan radnog vremena.

Iako trenutno ima dečka, i sama vjeruje da se "mora srediti" kako bi ta veza uspjela.

"Čak i ne volim seks - no to je moj osobni život", rekla je.

"Moram to raditi na poslu i, iskreno, ne želim spavati s drugim tipom nakon toga..."

"Osjećam da ni jedan tip ne poštuje djevojku koja se bavi ovim poslom, no trenutno izlazim s nekim i sredit ću se za njega - no on je u dugovima i teško je", zaključuje.

Pročitajte više