Protiv slavnog glumca podnesena prijava zbog neprimjerenog ponašanja na setu

Foto: EPA

PROTIV višestruko nagrađivanog glumca Billa Murraya podnesena je prijava zbog neprimjerenog ponašanja na setu filma Being Mortal, prenosi Deadline. 

Još uvijek nije poznato tko je prijavio Murraya ni što je točno glumac napravio, no odlučeno je da se snimanje filma obustavlja. Nije jasno hoće li se Murray naknadno vratiti projektu.

"Znamo da ste svi zabrinuti zbog nedavnog kašnjenja u proizvodnji i želimo vam dati novosti. Krajem prošlog mjeseca obaviješteni smo o pritužbi i odmah smo je ispitali. Nakon sagledavanja okolnosti odlučeno je da se snimanje filma u ovom trenutku ne može nastaviti", piše u pismu filmskog studija Searchlight Pictures upućenom glumcima i ostatku filmske ekipe.

Nadaju se nastavku rada na filmu

"Zaista smo zahvalni svima na svemu što ste uložili u ovaj projekt. Nadamo se da ćemo nastaviti s produkcijom filma i surađujemo s Azizom i Youreejem Henleyjem kako bismo otkrili kada. Produkcija će biti u kontaktu s vama da vam podijelimo detalje i čim budemo imali više informacija, reći ćemo vam", piše u nastavku pisma glumačkoj ekipi. 

Aziz Ansari, redatelj filma Being Mortal, navodno nije bio dio pritužbe. Ovim filmom trebao je debitirati kao redatelj zajedno s producentom Henleyjem. Glumci koji su radili na filmu su Seth Rogen i Keke Palmer. 

Film se temelji na knjizi Atula Gawandea iz 2014. godine Being Mortal: Medicine and What Matters in the End, koja istražuje dom za nemoćne i njegu starijih do kraja života. Snimanje je počelo 28. ožujka.

Pročitajte više