Provjerite koji su to oglasi ukupno pregledani preko 70 tisuća puta

Foto: Index Oglasi

SVAKI ponedjeljak za vas izdvajamo neke od najzanimljivijih i najgledanijih oglasa iz proteklog tjedna. Index Oglasi rastu iz dana u dan i imamo priliku predstaviti vam sve više atraktivnih oglasa.

Ovoga puta u našem izboru najpopularnijih oglasa tjedna imamo tri njemačka automobila i dvije nekretnine. Vašu pažnju su posebno privukli lijepi stan u Zagrebu i iznimno povoljno imanje udaljeno svega 20 minuta od Zagreba. U kategoriji osobnih automobila u prošlom tjednu su najviše pregleda imali super očuvani VW Golf II, atraktivni Audi S4 i vrhunski BMW serije 5 koji se kombinacijom primamljive cijene i odlične kvalitete našao na prvom mjestu naše ljestvice najpopularnijih oglasa.

Provjerite koji su to oglasi ukupno pregledani preko 70 tisuća puta!

5. VW Golf II GTD

Ovo je jedan od onih oglasa koje jednostavno morate pogledati jer auto izgleda jednostavno savršeno. Proizveden je 1991. godine, a stanje automobila je još uvijek kao novo. Auto ima 1.6 GTD motor od 59 kW, a novom vlasniku dolazi registriran sve do kraja godine. Osim gotovine, moguće su i zamjene za određene automobile.

4. Imanje 20 minuta od Zagreba

Ova nevjerojatno povoljna kuća nalazi se na blagom brežuljku, a udaljenost od Zagreba je svega 20 minuta. Kuća je velika 184 metra kvadratna, ima sve priključke poput vode, struje i telefona, a dolazi i sa svim pratećim zgradama i zemljištem. Vaša može biti za 49 tisuća eura.

3. Audi S4

Ovaj spektakularni Audi S4 pojavio se prošli tjedan na našem oglasniku i odmah je izazvao izniman interes. Auto je top stanju, ima RS4 volan i još dosta stvari je promijenjeno. Prešao je tek 106.500 km i apsolutno sve funkcionira. Pokreće ga čak 345 konjskih snaga, a u njemu možete uživati ako se odlučite izdvojiti 132 tisuće kuna.

2. Stan u Zagrebu

Ukoliko tražite predivan dvosobni stan u mirnom okruženju onda je ovo pravi oglas za vas. Stan je velik 42,88 m2, a sastoji se od kuhinje, dnevnog boravka, spavaće sobe, kupaonice, hodnika i zatvorene lođe. Smješten je na trećem katu stambene zgrade bez lifta, klimatiziran je, ima parkirno mjesto, a orijentacija je jug/istok/zapad. Prodaje se za okruglih 60 tisuća eura.

1. BMW serije 5

Kada je BMW-ov 530d model iz 2004. godine ovako očuvan i prodaje se za manje od 10 tisuća eura onda smo sigurni da neće dugo biti na tržištu. Ako ste zainteresirani za kupovinu ove bavarske zvjerke, požurite! Auto ima 218 konjskih snaga, dolazi s M paketom i u odličnom je stanju. Napravljen je veliki servis, izmijenjeni su prednji i zadnji ovjes kao i svi diskovi i pločice te u njega više nije potrebno uložiti niti kune.

Pročitajte više