Prsata djevojka Cristiana Ronalda najavila: Uskoro se ženimo!

PREKRASNA djevojka nogometnog genijalca Christiana Ronalda, 25-godišnji model Nereida Gallardo sinoć je u internetskom chatu otkrila da s Ronaldom planira skoro vjenčanje. Nereida je inače ovisnica o chat programima poput MSN-a, na kojem često priča i s nepoznatim ljudima, a jednom od njih ispričala je kako se za nogometaša ubrzo namjerava udati i s njim izgraditi obitelj.

Ljepotica sa Majorke tvrdi da je ludo zaljubljena u zvijezdu Manchester Uniteda te da bi s njim jednoga dana htjela imati djecu. Nereida prilikom chata sa svojim virtualnim prijateljima, koji su nerijetko potpuni stranci, koristi web kameru, a često nosi crveni dres Manchester Uniteda, kluba u kojem portugalska superzvijezda Ronaldo igra.

Cristiano je prije nekoliko mjeseci izazvao pravi skandal kada se internetskim portalima proširila ispovijest jedne od pet prostitutki s kojima je nogometaš orgijao, a prošloga je listopada priveden zbog sumnje da je silovao dvije djevojke. Svima je već poznato da mladi nogometaš voli divlji seks, a o istom se govori i za Nereidu za koju tvrde kako je "nezasitna". Ronaldo je prethodno tvrdio kako će je oženiti kada osvoji kup Lige prvaka, no nakon što ga je prošloga tjedna osvojio, o vjenčanju više nije prozborio ni riječi.

Obožavatelj koji je putem MSN-a chatao sa Nereidom tvrdi kako mu je ona ispričala planove za vjenčanje do najsitnijih detalja. "Pričala je o tome kako su se odlučili vjenčati, no još nisu ustvrdili datum vjenčanja. Cijelo mi je vrijeme pokazivala slike na kojima je sa Ronaldom i rekla kako bi bila predivna mladenka", ispričao je muškarac. Nereida i Ronaldo upoznali su se početkom godine u jednom klubu na Majorki, a nogometaš je ove glasine o vjenčanju oštro opovrgnuo.

K.H.

Pročitajte više