Prve suze i ogovaranje Slovenaca u "Operaciji Trijumf"

PROŠLA su dva dana od spektakularne prve emisije uživo reality showa Operacije Trijumf, pa su iz produkcijske kuće Emotion nakon jučerašnjeg propusta, odlučili kako sad napokon imaju dovoljno materijala za montažu kvalitetne prve dnevne emisije Operacije Trijumf. Šesnaestero kandidata je u Akademiji dan uglavnom provodilo u dnevnoj sobi, gdje su zajedno s ravnateljem Sašom Dragićem pregledali prve nastupe. 

"Prvi nastup je uvijek najteži. Bilo je nekih sitnih pogrešaka, nekih sitnih falševa, ali sve pohvale studenti. Bili ste na nivou vrhunskih pjevača, energija je bila pozitivna i uvjerljiva, a to je ono što od vas očekujem. Svi imate talenta, jer ne biste bili ovdje da nemate!", rekao je ravnatelj koji je studente posebno fokusirao na nastup pjevačke dive Anastacije. "Ono što mi se kod nje svidjelo jest da je Sonju najavila imenom, a njoj to sigurno nije bilo lako izgovoriti. Potrudila se da ju ohrabri i zbog toga je velika zvijezda, a Sonjin nastup je bio fascinantan i bez imalo treme, svaka čast!", rekao je.

Zasad nema tenzija među kandidatima

Za razliku od Big Brothera i njegovih kandidata kojima jutarnje buđenje uz pjesmu uvijek ide na živce, Trijumfalni studenti nemaju ništa protiv buđenja uz glazbu. Dapače, čim otvore oči odmah počinju pjevušiti pjesmu koja je na repertoaru, a neki su se okuražili i nabaciti poneki plesni korak. Tijekom razgovora s direktorom, kasnije s Karolinom Gočevom koja je prvi dan bila pozvana kao posebna gošća u Akademiju, te uvečer prije spavanja, studenti su komentirali nastupe i upućivali se na greške.

Čini se kako barem zasad ne postoje tenzije među natjecateljima, dapače, jedni druge upozoravaju na propuste, iskreno savjetuju kako što bolje otpjevati koju dionicu i biti što uvjerljiviji pred kamerama. Kako je reality show Operacija Trijumf zamišljen kao regionalni projekt na području svih zemalja bivše Jugoslavije, studentima se nije svidjelo što je Slovenija jedina zemlja koja je odlučila ne sudjelovati. "Slovenci su se uvijek izdvajali, uvijek su bježali od nas sviju!", primijetila je Nina Petković iz Crne Gore. Nakon što su pregledali nastup prve večeri, studentima je ravnatelj Dragić podijelio zadatke za narednih nekoliko dana, odnosno, pjesme koje moraju uvježbati do sljedećeg nastupa.

Jasmina sva u suzama

Neki su tad odmah odlepršali u glazbeni studio uvježbavati taktove, drugi su vrijeme provodili u plesnoj sobi, a dio studenata nije mogao odoljeti čarima dvorišnog bazena. Večer je završila u suzama Jasmine Midžić koja je u zanosu plača zanemarila kamere i višemilijunski auditorij, te zaplakala što "nije uz svoju obitelj koju prije ulaska u Akademiju nije vidjela dva mjeseca". U zagrljaj su joj priskočile djevojke pokušavajući je utješiti na razne načine, a simpatična Jasmina je kroz suze i smijeh samo primijetila kako "plače kao kakva petnaestogodišnjakinja".

L.V.
Foto: Nova TV

Pročitajte više