Pssss. Obrati pažnju!

Instagram

HVALA ti na pažnji, Baš smo tebe tražili.

Živiš u Zagrebu ili negdje u blizini?

Ok, inače ne trebaš dalje čitati pa samo podijeli dalje.

Čitaš dalje? Odlično!

Tko smo? 3L, ali to ti vjerojatno ne znači puno.

Mala ekipa koja traži nove snage i to možeš biti ti.

Dobiješ korisnu edukaciju mada možda niti ne znaš da to želiš. Upoznaš nove ljude. Neke niti mi još ne poznajemo. I dobiješ novo iskustvo.

Zašto? Možda tražiš nova iskustva, želiš upoznati nove ljude, voliš nešto novo učiti, voliš izazove, promjene. Možeš dati više, ponekad ti je dosadno? Ne znam, ti reci.

Konkretno? Boraviš s djecom koja te trebaju. Mi ti dodijelimo dijete s kojim trebaš raditi, a ti samo trebaš biti svoj i tamo gdje te treba. Ok, trebaš biti suradljiva osoba i sve raditi prema uputama roditelja.

Zanima te? Ne trebaš nikakvo prethodno iskustvo, nikakvu završenu školu. I sve troškove mi plaćamo.

Nije ti jasno zašto te treba.

Dijete boluje od dijabetesa tipa 1 i prima terapiju inzulinom. Šećer u krvi nije mu stabilan i pada, raste. Treba ga držati manje više stabilno, u zadanim vrijednostima. Mora pratiti koliko je sati, kada je dalo terapiju, da li šećer pada ili se diže, što je i kada jelo, koliko se kretalo i što planira raditi poslije, je li ponjelo sve sa sobom... Puno je toga za male glavice, a uz to je glavna preokupacija igra i frendovi.

E, zato si ti tu. Da može misliti na igru i frendove, biti vani ili na treningu i da se konačno malo oslobodi dosadnih roditelja.

A roditelji su naravno dosadni. Znaš kako je. Subjektivni su i jako brinu. Ipak dijabetes nije za zezati se. Može imati ozbiljnih komplikacija, i fatalnih.

Nisi kažnjavana osoba? Odgovorna jesi...

Onda dogovoreno.

Prijaviš se preko online obrasca. Mi te kontaktiramo za dalje.

Da, trebaš znati koliko vremena ti treba. Ne puno, oko pet sati u tjednu i to u terminima kako tebi odgovara. Mislimo da je to ok vrijeme da se stvarno upoznate.

Plaće u novcima nema, to isto trebaš znati. Mi smo volonteri i koliko možemo radimo za drugu vrstu plaće. Uglavnom, pravo bogatstvo. 😊

I računamo na tebe tijekom školske godine, od rujna do lipnja i onda opet od rujna... Dogovorit ćemo se.

Odlično!

Javi se sad odmah (bez obaveze za sada). Edukacije te čekaju već 14. listopada. Možeš dolaziti vikendima? Mi sve plaćamo! 😉

Točnije, program Slatki servis koji smo pokrenuli krajem 2016. godine sufinancira Ministarstvo zdravstva i Grad Zagreb. I ove školske godine nadamo se opravdati i ukazano povjerenje i ponoviti odlične rezultate.

Vidimo se!

Sve o programu doznajte na OVOM LINKU.

Prijave za volontere su na OVOM LINKU 

Otvorili smo i događaj na Facebooku.

Udruga za skrb djece s posebnim zdravstvenm potrebama 3L,

program Slatki servis

kontakt@slatkikosecer.com

Pročitajte više