R. Kelly pukao u prvom intervju nakon optužbi: Plakao i vrištao pred kamerama

Screenshot: CBS

R. KELLY dao je prvi intervju nakon što je krajem veljače optužen po više točaka za seksualno napastovanje, uključujući i zlostavljanje maloljetnica. 

Pjevač je intervju dao za CBS News, a pred voditeljicom Gayle King u jednom trenutku se potpuno slomio te čak i plakao. "Prestanite se igrati, nisam napravio te stvari", rekao je Kelly u suzama. 

"To nisam ja, borim se za svoj jebeni život", nastavio je dramatično. 

U snimci s isječcima iz intervjua vidi se kako Kelly u jednom trenu viče u kameru sa suzama u očima. "To je glupo, upotrijebiti zdrav razum", vrišti pjevač. 

R. Kelly već se desetljećima suočava s navodima o seksualnom uznemiravanju i zlostavljanju žena, među kojima su mnoge tinejdžerice.

Nikad prije nije bio optužen i uvijek je nijekao sve navode o nedjelima. U glazbenoj industriji brojne zvijezde su se distancirale od Kellyja, a neki ga, poput Lady Gage, i otvoreno kritiziraju. Uznemirujuće priče o reperu kolaju već više od 20 godina, a nedavno je izašao dokumentarac "Surviving R. Kelly" koji je digao javnost na noge.

Radi se o detaljnom portretu kontroverznog pjevača koji je u dugogodišnjoj karijeri stvorio niz nezaboravnih hitova, ali izazvao i gomilu skandala. Brak s 15-godišnjom pjevačicom Aaliyah, snimke seksa s maloljetnicom, optužbe za vođenje seks-kulta, ali i niz bizarnih poteza koji na trenutke djeluju gotovo sociopatski.

R. Kelly bi se trebao pojaviti pred sudom u Chicagu na Dan žena, 8. ožujka.

Pročitajte više