Rade Šerbedžija oduševio Dubrovčane

SINOĆ su Rade Šerbedžija i gitaristički virtuoz Miroslav Tadić u Dubrovniku održali koncert na prepunoj terasi Vala Cluba hotela Dubrovnik Palace. Okruženi stijenama i morem brojni gosti su se potpuno prepustili boemskim bravurama vrsnih umjetnika koji su izveli niz uspješnica s albuma "Imam pjesmu za tebe" kao i brojne ličke, makedonske i romske narodne pjesme.

Tijekom koncerta publici se predstavila i Radina najmlađa kćer Milica koja je prisutne razgalila nježnom izvedbom svoje autorske pjesme. Kraj višesatnog koncerta Rade je zaključio poznatom pjesmom "Ne daj se Ines" koju je posvetio nedavno preminulom dubrovačkom kolegi, glumcu Niki Kovaču.
 
Večer romantike i recitala uz jedinstvenog glumca, pjevača i pjesnika privukla je veliki broj Dubrovčana i njihovih gostiju. Među brojnim ljubiteljima Rade Šerbedžije i Miroslava Tadića zatekla su se i brojna poznata lica, poput Čede Prodanovića i Jadranke Sloković, Miomira i Tatjane Žužul, Jagode Buić, Romane Milutin Fabris te domaćina, Gorana i Renate Štrok.
 
Prije koncerta uživanje u zalasku sunca

Uoči koncerta su Renata i Goran Štrok ugostili Radu Šerbedžiju i članove njegove obitelji te neke od uzvanika koncerta na svjetioniku Grebeni. Uzvanici su uživali u zalasku sunca, galebovima, ljepoti dalmatinskih hridi i pogledu na morsko plavetnilo.

Za koncert Rade Šerbedžije, kojemu je ovo bio treći nastup u programu "Zvijezde pod zvijezdama" i za čiji se koncert uvijek traži ulaznica više, služio se čitav niz specijaliteta, poput mariniranih školjaka, ribljih filea posluženih u umaku od masla i crvenog vina, čokoladnih kolača i kolača od maka s kremom od vanilije i kupina.

Pročitajte više