Rade Šerbedžija se nakon dvije godine vraća u Lisinski

Foto: Milica Czerny Urban

Rade Šerbedžija se nakon dvije godine vraća u Lisinski.

Na koncertu naziva Eto pjesma, po istoimenom hitu s posljednjeg albuma Ne okreći se, sine, uz Radu će nastupiti njegova kći, glumica Lucija Šerbedžija, te istaknuti gosti, nagrađivani glazbenici i prijatelji - Damir Urban te Vlado Kreslin. 

Publika, kažu organizatori, na ovom koncertu može očekivati nove, dosad neobjavljene pjesme. Predstavit će i pjesme s odličnog posljednjeg albuma Ne okreći se, sine, a obožavatelji će moći uživati i u starim hitovima koji su obilježili njegovu veliku karijeru. U Lisinski dolazi nakon koncerta koji će 8. 10. održati u Beču, a turneju nakon Zagreba nastavlja 3. 11. u Ljubljani. 

Dobio Zlatnu antenu

27. rujna ove godine je Festival drama i serija (FEDIS) objavio da je Rade Šerbedžija dobitnik njihove specijalne nagrade Zlatna antena za sveukupan doprinos TV produkciji u regiji, a proslavljenog dramskog umjetnika prozvali su najuspješnijim glumcem ovih prostora.

"Šerbedžija je gospodar pozornice, svojim prepoznatljivim šarmom osvojio je srca publika diljem svijeta, a nema bolje prilike da to doživite u Lisinskom i zato ne valja propustiti ovaj koncert. Njegove bogate glazbene performanse pamtimo po snažnim emocijama, interakciji s publikom i sjajnim gostima koje prati neponovljivi Zapadni kolodvor", stoji u priopćenju.

Ulaznice za koncert su u prodaji po pretprodajnoj cijeni od 18/25/30/35 eura.

Pročitajte više