Ramazzotti stigao u Split: Dođite i vidite kako igram protiv Prosinečkog

EROS RAMAZZOTTI sletio je jučer privatnim zrakopolovom u splitsku zračnu luku kako bi danas sudjelovao u humanitarnom glazbeno-nogometnom spektaklu na Poljudu "Naš mali svijet", u sklopu kojega će se nastojati prikupiti čak 7 milijuna kuna namijenjenih za uređenje dnevne bolnice Klinike za dječje bolesti pri KBC-u Split. Cilj je djeci maksimalno olakšati boravak u bolnici, na način da će se moći liječiti, a da ne provode cijeli dan u bolnici.

"Benvenuti, Croatia!", raspoloženo se Eros obratio novinarima na održanoj konferenciji za medije na kojoj su predstavljene i ekipe koje će se susresti. Talijanski pjevač će predvoditi talijansku glazbeno-nogometnu momčad "Nazionale umanitari", a podršku s klupe pružat će im i Zucchero. Za Hrvatsku će, predvođeni Oliverom Dragojevićem, između ostalih, nastupiti Goran Karan, Čubi, Tony Cetinski, ministar Dragan Primorac, Zvonimir Boban i Robert Prosinečki.

Nije bitno tko će pobijediti, bitno je činiti dobra djela

"Koncerti su jedno, nogomet drugo. Kad pjevam - pjevam, kad igram nogomet - igram nogomet", rekao je Ramazzotti, koji na Poljudu neće pjevati, pa će njegovi obožavatelji morati pričekati listopad i koncert u Zagrebu. "Moja je želja da se napuni stadion i da se skupi novac. To je najvažnija stvar", dodao je najpoznatiji talijanski pjevač i naglasio kako nije bitno tko će pobijediti, bitno je činiti dobra djela.

Spektakl na Poljudu počinje večeras u 19 sati utakmicom ženskih klubova "Marjan" i "Knin", dok u 20 sati i 45 minuta slijedi glavni dvoboj između talijanskih i hrvatskih zvijezda.

I.M.L.
Foto: Nikola Vilic / CROPIX

Pročitajte više