Rambo Amadeus odbio sudjelovati u srpskoj verziji Farme

CRNOGORSKI glazbenik Rambo Amadeus ne želi sudjelovati u srpskoj verziji Farme, koja bi se na Televiziji Pink trebala početi emitirati 19. rujna. Glazbenik, pravog imena Antonije Pušić, izjavio je da na sudjelovanje u emisiji pristaje jedino uz honorar od sto tisuća eura.

"Život na selu može biti kvalitetniji nego u gradu, no samo ako se odvija daleko od kamera koje imaju tu lošu osobinu da, čim se pojave, pokvare svaki provod. Zato su i svi te emisije beznadno dosadne. Ljudi se, čim vide da ih netko snima počnu preseravati", rekao je Rambo za Pressonline.

Ponuđeni honorar nije ni blizu cifri koju bi im moje pojavljivanje zaradilo

Proslavljeni glazbenik objasnio je i zašto ne želi sudjelovati u Farmi: "Nisam pristao na sudjelovanje u Farmi jer je riječ o komercijalnom programu na komercijalnoj televiziji, a ponuđeni honorar nije ni blizu cifri koju bi im moje pojavljivanje zaradilo. Ne znam je li to zbog recesije u koju smo upali ili zbog toga što javne osobe prihvaćaju sudjelovanje u komercijalnim programima besplatno, no kako su oni privatna tvrtka koja posluje isključivo zbog profita, valjda je normalno da i natjecatelji dobiju adekvatan dio zarade."

Srpsku verziju Farme, koja će biti smještena u Lisojevićima kod Barajeva, vodit će pjevač grupe Flamingosi, Ognjen Amidžić. U showu bi se trebala pojaviti i pjevačica Ceca Ražnatović.

Pročitajte više