Raspala se Daleka obala

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

GRUPA Daleka obala objavila je da prestaje sa zajedničkim djelovanjem.

"Dragi naši svi: publiko, suradnici, prijatelji i poslovni partneri, nas četvorica odlučili smo prestati sa zajedničkim djelovanjem u idućoj godini, odmoriti se i posvetiti samostalnim karijerama. U ove četiri godine, od kada smo se vratili na scenu kao bend, dali smo sve od sebe, odsvirali puno koncerata i snimili dobar album. Sve Vas volimo i želimo Vam ugodne blagdane i sretnu Novu godinu", objavili su.

Dragi naši svi: publiko, suradnici, prijatelji i poslovni partneri, nas četvorica odlučili smo prestat sa zajedničkim...

Objavljuje Daleka obalaUtorak, 12. prosinca 2023.

Posljednji frontmen nekad popularnog benda bio je Jakša Kriletić Jordes koji se skupini pridružio 2019. godine. Uz njega su, od originalne postave koja je u kultnom bendu nekad svirala s Marijanom Banom, svirali Jadran Vušković, Zoran Ukić i Boris Hrepić Hrepa. Do samog kraja s Dalekom obalom surađivao je i Neno Belan.

Obala je posljednju pjesmu, Wonderland, objavila u rujnu. Marijan Ban, osnivač Daleke obale, sa scene se povukao prije šest godina zbog zdravstvenih problema.

Pročitajte više