Rasprodane i dodatne ulaznice za odgođeni koncert Depeche Modea

ULAZNICE za koncert popularne grupe Depeche Mode su rasprodane - vijest je koja je objavljena na službenim stranicama organizatora. Naime, nakon što je isprva odgođen zbog bolesti frontmana, koncert je ponovno zakazan za 14. veljače 2010. godine u zagrebačkoj Areni. Zbog velikog zanimanja obožavatelja prije nekoliko dana u prodaju je pušteno još 800 dodatnih karata, a kao što se to i očekivalo - rasprodane su u rekordnom roku.

Svjetski poznati Englezi koje toliko volimo i koji su na glazbenoj sceni već skoro 30 godina, trenutno su na svojoj američkoj turneji u sklopu koje sljedećih dana nastupaju u Meksiku i Južnoj Americi, nakon čega se vraćaju u Europu.

Podsjetimo, 12. svibnja je pjevač Dave Gahan obolio od teškog oblika gastroenteritisa, zbog čega je primljen na bolničko liječenje pa je zbog toga odgođeno niz koncerata, među kojima je i onaj u Hrvatskoj. Dok su neki čekali za novi termin drugi su nažalost trajno odgođeni ili se neće održati. Osim početne dijagnoze gastroenteritisa, pjevaču Daveu je otkriven i maligni tumor na mjehuru koji je uspješno operiran.

Pročitajte više