Rastali se Sacha Baron Cohen i Isla Fisher?

Foto: Instagram

SACHA Baron Cohen (52) i Isla Fisher (48) rastali su se nakon 14 godina braka, rekao je izvor za Page Six. Par ima troje djece i žive odvojeno od 2023. godine. Prema jednom izvoru, Baron Cohen je bio na sastanku s odvjetnicom Laurom Wasser krajem prošle godine. 

Fisher je prije dva dana podijelila fotografiju na Instagramu na kojoj uživa u kazalištu sa svojim prijateljicama Naomi Watts, Brunom Papandreom i Michelle Dockery. "Ženska večer u kazalištu", napisala je u opisu. 

O tome da je brak glumice i komičara u krizi, počelo se šuškati lani oko Božića kada je Fisher na jednom događanju uočena bez vjenčanog prstena na ruci. Cohen je sam došao na Oscare, a viđen je i na zabavi poslije ceremonije. Također je bio bez pratnje na događaju Time Women of the Year 2024. u Hollywoodu.

Fisher je viđena bez vjenčanog prstena

Fisher, za koju prijatelji kažu da je shrvana smrću njezina oca Briana u siječnju 2021., bila je sama na zabavi Vanity Faira. Nije nosila vjenčani prsten.

Par se prvi put upoznao na zabavi u Sydneyu 2001.  “Bila je urnebesna. Bili smo na vrlo pretencioznoj zabavi, a ja i ona smo se zbližili zbog toga što smo zafrkavali druge ljude  Odmah sam znao da smo si suđeni", rekao je komičar za New York Times.

Zaručili su se 2004. Fisher je početkom 2007. prešla na židovstvo, Cohenovu vjeru. Vjenčali su se na intimnoj ceremoniji u Parizu 15. ožujka 2010. "Volim židovstvo, činjenicu da postoji tako veliki naglasak na obitelji i meni je obitelj sve", rekla je Fisher za Metro 2009. 

Podsjetimo, nedavno je glumica Rebel Wilson nazvala Sachu Barona Cohena, s kojim je radila na filmu Grimsby iz 2016., "velikom šupčinom" u svojim nadolazećim memoarima Rebel Rising. Ona tvrdi da ju je komičar ponizio i poticao da se potpuno skine. Zatim joj je prijetio prije nego je knjiga puštena u prodaju. 

Pročitajte više