Reality show Paris Hilton privukao 13 milijuna gledatelja

SCENARISTI showa "The Simple Life" ubacuju razmaženu milijunašicu i njenu prijateljicu Nicole Richie u poslove kojima se inače bave "obične" američke djevojke, a bogate cure teško se snalaze u njima.

Na početku treće sezone emitiranja Paris i Nicole morale su se javiti na posao u jednu automehaničarsku radionicu u New Jerseyu, gdje su se pobunile već pri dodjeli radnih odijela jer su bila plastična.

Milijunašica je dobila zadatak da u jedan auto ulije ulje koje je prolijevala po podu, dok je njena prijateljica pri parkiranju dovezenog auta očešala nekoliko vozila.

Njih dvije iskoristile su pauzu da "posude" policijska kola koja su se našla u radionici i odvezu do obližnjeg shopping centra.

Pri povratku gazda im je dao honorar od 20 dolara i najurio ih. Amerikance je još više zabavio njihov odlazak na farmu u prvoj sezoni kada je Paris morala musti krave "koje odurno zaudaraju", te e nakon toga izjavila da nikada više neće piti mlijeko. U noćnim klubovima koje posjećuje bez gaćica ionako pije samo žesticu.

Pročitajte više