Reality zvijezde koje su obilježile 2011. godinu


Obitelj Kardashian


Televizijski show "Kardashians" već se nekoliko godina prikazuje na televiziji, a prati veliku i glamuroznu obitelj Kardashian. Svakako najpoznatija iz "klana" je Kim, koja se ove godine udala i nakon nekoliko dana rastala od Krisa Humphriesa. Ipak, da velika svadba nije bila uzaludna dokazuje i to da su upravo emitiranjem te epizode postigli rekordnu gledanost. Dok su jedni govorili kako se Kim samo zbog toga udala te je htjela naslovnicama i showom zaraditi mnogo novca, drugi drže njenu stranu te je tetoše dok plače zbog izgubljene ljubavi.



Ali ipak, Kim vjeru u istu ne gubi te se nada kako će jednom pronaći ljubav svog života i postati majka s mnogo djece. Do tada će se baviti svojom reality emisijom, modnom markom te pozirati za reklame i naslovnice sa svojim sestrama.



Big Brother: Marijana i Nemeš, Horvat, Brendon, Soraja i Duško


Big Brother koji je ove godine sniman u Beogradu okupio je sudionike iz svih država bivše Jugoslavije. Dok je jednima slava izblijedila čim je show završio, drugi muku muče da ostanu pod medijskim svjetlom. Ipak, Soraji, Brendonu i Dušku to dolazi prirodno. Svatko sa svojim, nazvat ćemo to talentom, plijeni pažnju publike i manje ili više osvaja njihova srca.



Soraja je tako odmah po izlasku iz BB kuće snimila golišavi editorijal za Playboy, a potom ušla u Playboyevu kuću na natječaj za zečicu godine, Duško je bio u avanturi sa svojom Radojkom u produkciji TV Pink zbog čega je završio i u zatvoru zbog krađe, a Brendon je jednostavno svojom pojavom uspio zaintrigirati brojne fanove showbiz rubrika.



Naravno, posebna priča su i Marijana i Nemeš te njihov prijatelj Horvat. Naime, Marijana i Nemeš ljubavnu vezu počeli su pred kamerama u kući Velikog Brata, a potom je nastavili i u stvarnom životu. Marijana se rastala od svog supruga, a nakon kratkog prekida s Nemešem i njenog moljakanja pred TV kamerama par se pomirio. Horvat je, kao pravi prijatelj, često u posjeti kod njih u Beogradu. Voli izlaziti i po javnim mjestima u Zagrebu, a nikad mu nije mrsko pozirati za fotografe.



Jersey Shore: Snooki


Starleta Nicole Polizzi, poznatija pod nadimkom Snooki česti je medijski primjer "što ne obući za crveni tepih". Vrckava Snooki možda intrigira muškarce pa i gledatelje "Jersey Shorea", ali nikako ne fascinira modne kritičare svojim osebujnim i pretjeranim izgledom. Ipak, Snooki je upravo to htjela i postići jer za nju i ostalu ekipu "Jersey Shorea" ovakav izgled je upravo ono što žele - time, navodno, predstavljaju stil mladih Amerikanaca talijanskog podrijetla poznatijih kao "Guido" i "Guidette". Dečki su obavezno nabildani, prekriveni tetovažama i imaju puno gela u kosi, a cure moraju imati velike umjetne grudi, ekstenzije u kosi i odjeću kakvu nose striptizete. Nemaju mnogo modnih pobornika u svijetu, ali redovito pune medijske stupce.



Ples sa zvijezdama: Lana Banely i Marko Tolja

Poznati hrvatski glazbenik i šarmer, Marko Tolja tijekom posljednje sezone natjecao se u "Plesu sa zvijezdama". između ostalih, konkurencija mu je bila i atraktivna voditeljica Lana Banely. Iako su oboje pokazali svoje vještine, atribute i smisao za ples, Marko je kao favorit cijele sezone naposljetku odnio pobjedu.



Lana nije osjećala razočarenje zbog toga te tvrdi kako je mnogo  naučila, a zbog svojih stavova, karizme i simpatičnosti ovih dvoje mladih zvjezdica još više su se uvukli pod kožu domaćem gledateljstvu te ćemo ih vjerojatno uskoro vidjeti i u nekom novom projektu.



Ljubav je na selu: Phillip i Veit

"Čim sam ga vidio, osjetio sam leptiriće u trbuhu. Zaljubio sam se u njegove oči. Zaista je super", izjavio je Phillipp. Njegov izabranik Veit rekao je kako mu je srce skoro iskočilo iz grudi. "Srce mi je divlje udaralo, Phillipp je definitivno moj tip", rekao je Veit. Naime, riječ je o gay verziji serije "Ljubav je na selu" koja je i prije emitiranja digla veliku prašinu nakon što su prijavljeni natjecatelji u vječnoj potrazi za ljubavi odlučili pred kamerama otvoreno "izaći iz ormara" i pronaći čovjeka svog života. Da ima ljubavi i u toj emisiji, upravo dokazuje i rasplamsana iskra između Phillipa i Veita.



Virgin Diaries

Show koji je tek nedavno krenuo na američkoj televiziji, odmah je skupio brojne gledatelje. Naime, oni prate ljude koji još nisu izgubili nevinost nego čekaju odlazak u bračnu luku te nakon toga javnosti prenose dojmove o prvoj bračnoj noći. Mnogi akteri doživjeli su razočaranje, a brojni gledatelji oduševljenje time što mogu prijeći još jednu granicu zadiranja u ljudsku privatnost.

Pročitajte više