Reggie Bush: Kim Kardashian i ja bismo se mogli pomiriti

BIVŠI dečko Kim Kardashian, igrač američkog nogometa Reggie Bush, novinarima je kazao kako postoji šansa da se njih dvoje pomire. "Da, sve je moguće. Uvijek smo bili u dobrim odnosima, bez obzira na to što se dogodilo", kazao je Reggie o obnavljanju romanse sa starletom. O razlozima prekida dugogodišnje veze, do kojeg je došlo sredinom ožujka ove godine, Reggie ponovno, kavalirski, nije želio govoriti.

Nedavno su njegovi prijatelji ispričali američkim medijima kako je pravi razlog prekida taj što je Kim varala Reggieja. Reggie je navodno pobjesnio kad je doznao da je Kardashian, koju se spremao zaprositi, mjesecima spavala s Kanyeom Westom, a da sve nije samo puki trač navodno su mu potvrdili i "šokantni dokazi" koje je pronašao.

"Iako Kim to nije znala, Reggie joj je već kupio prsten i čekao je pravi trenutak da je zaprosi. A onda je jednog dana prčkao po Kiminom laptopu kad mu se putem chata javio Kanye West. Reggie je odlučio ostati staložen te je mu je odgovarao kao da je Kim. I tako je doznao kako ga djevojka već mjesecima vara. Kad joj je predočio poruke koje je pronašao, Kim mu je i sama priznala aferu. Čuvši to, odmah joj je dao nogu", otkrio je jedan od Reggiejevih prijatelja.

Uhvatio ih još u srpnju prošle godine i oprostio joj, a ona ga nastavila varati?

Upravo Kanye je navodno bio razlog privremenog prekida Kim i Reggieja u srpnju prošle godine. Tada se sve činilo kao jednokratna avantura koju joj je Reggie naposljetku i oprostio. U to vrijeme je jedan od Reggiejevih prijatelja medijima ispričao: "Reggie je vidio SMS poruku koju je Kanye poslao Kim. U poruci je pisalo da mu je bilo lijepo one večeri kad su se družili. Također je pohvalio i njezin izgled, rekao je da mu je jako seksi bila te večeri". No, izgleda da je Kim nastavila "sjediti na dva stolca".

Pročitajte više