Reket joj ipak bolje stoji: Monika Seleš ispala iz "Plesa sa zvijezdama"

MONIKA SELEŠ i njen partner Jonathan Roberts među prvim su natjecateljima napustili show s obzirom da ih je žiri ocijenio s najmanjim brojem bodova. Moniki nije bilo svejedno što je na samom početku "Plesa sa zvijezdama" eliminirana, jer, kako sama kaže: "Nisam naučila gubiti".

Nekadašnja najbolja tenisačica svijeta nije pokazala umijeće na plesnom podiju u koracima mamba i fokstrota, a osvojila je tek 15 od mogućih  30 bodova. Poraz joj može ublažiti tek činjenica da nisu jedini nesretni par koji je prvi izbačen iz showa. Uz tenisku zvijezdu show je napustila i Penn Julliete, također ne baš talentirana plesačica na čiji su se račun zbog velikih stopala neprestano zbijale šale.

Iako Moniku smatra svojevrsnom legendom, jedan od članova žirija, Bruno Tonioli poručio joj je kako "jednostavno nije plesačica". "Nikada prije nisam plesala, ali sam sad postala velika ljubiteljica plesa", rekla je Monika i zahvalila  partneru Jonathanu na pet zabavnih tjedana. Ovo je šesta sezona showa i emitira se na ABC-u, a među zvijezdama koje napornim radom usvajaju razne plesne korake, našla se i nekadašnja Elvisova udovica Priscilla Presley.

M.Š.

Pročitajte više