Renata Sopek izabrala Ivana Brkljačića

NA SINOĆNJEM partyju održanom u Piranha baru" - Srebrnom izazovu" Coca-Cole light , popularna televizijska voditeljica Renata Sopek tražila je svog suvoditelja za završnu "Noć srebrnog izazova".

Renata i žiri sastavljen od predstavnika organizatora pobjednikom su proglasili kandidata iz publike Ivana Brkljačića koji je, po njihovom sudu, najuspješnije prošao voditeljske izazove iz četiri kategorije: društveni događaj, sport, moda i vremenska prognoza.

Za glazbeni dio programa, pobrinule su se djevojke iz Rijeke - grupa E.N.I.

Ovaj događaj tek je uvertira za ekskluzivni party koji će se održati za tjedan dana 18. veljače.

Na "Noć srebrnog izazova" dolazi posebna gošća, južnoafrički model i zaštitno lice najnovije Coca-Cola light kampanje - Wendy Sarria.

Njoj će se predstaviti tri kandidata: Renato Sulić, Zdravko Lamot i Luka Nižetić, a ona će na temelju raznih izazova odabrati svog srebrnog para, koji će nositi titulu Silver Man.

Za stil i vizualni dojam kandidata zadužen je poznati stilist Borut Mihalić, koji će kandidate obući u Varteksove kolekcije DiCaprio i Levis.

Noć Srebrnog Izazova svojevrsni je nastavak izrazito uspješnog projekta iz 2004. godine pod nazivom Silver Lady. Prošle je godine organiziran pozivni natječaj za hrvatske modne dizajnere čiji je zadatak bio kreirati srebrne haljine.

Kreacije su bile predstavljene na glamuroznoj modnoj reviji, a žiri sastavljen od modnih stručnjaka i osoba s estrade odabrao je pobjednika - haljinu Zrinke Haddad, koju je za tu priliku nosila poznata manekenka Branka Bebić.

Treba naglasiti da će istu haljinu na ovogodišnjem događaju "Noć srebrnog izazova" nositi južnoafrički model Wendy Sarria.

Pročitajte više