Reper Soulja Boy provocira i vrijeđa Chrisa Browna putem Twittera

REPER DeAndre Cortez Way, mnogima poznatiji kao Soulja Boy, očito nema pametnijeg posla u životu pa je putem društvenog servisa Twitter odlučio provocirati kolege s glazbene scene. Prvi na meti našao mu se R'n'B pjevač Chris Brown kojega mladi MC ipak nije uspio naljutiti, što mu je vjerojatno bila namjera s obzirom da je opće poznato da bivši Rihannin dečko ima problema sa suzdržavanjem bijesa.

"Slušajte me kuje, još uvijek niste ni pola jebenog puta za mnom", napisao je Soulja te dodao Chrisa Browna i Bow Wowa kao primatelje, aludirajući na pratitelje koje je skupio na svom profilu. Na njegovu provokaciju, Chris se osvrnuo na njegova glazbena postignuća, kojih prema njegovom mišljenju mladi reper nema.

Nakon Browna, Soulja Boy nastavio je vrijeđati Bow Wowa

Soulja Boy zatim se ponovno obratio Bow Wowu koji nije ništa odgovorio. "Što ti napraviš na svom nastupu, ja mogu napraviti u sat vremena na afterpartyju... Samo govorim", napisao je reper, ali ni na to mu Bow Wow nije odgovorio. Nakon ignoriranja, koje ga je, čini se, uvrijedilo, Soulja Boy je nastavio provocirati spominjući račun u banci, pratitelje na Twitteru i novi album. Odgovor ipak nije dobio.

Pročitajte više