Reperica Da Brat zbog brutalnog napada završila u zatvoru na tri godine

REPERICA, producentica, zvijezda reality showa i najbolja prijateljica Mariah Carey, pjevačica Da Brat ,osuđena je na tri godine zatvora zbog napada koji se dogodio u noćnom klubu "Studio 72" u američkom gradu Atlanti za prošlogodišnju Noć Vještica.

Da Brat, pravim imenom Shawntae Harris, udarila je Shaylu Stevens, navijačicu kluba Atlanta Falcons, u glavu s punom i staklenom bocom likera. Od siline udarca, Stevens je pala niz stube i glavom udarila o betonski pod. Osim potresa mozga i oštećenja lubanje, nesretna je navijačica pretrpjela nekoliko posjekotina na licu od kojih će imati vidljive ožiljke do kraja života. 

Osim što je kažnjena s tri godine zatvora, Da Brat mora "odguliti" i dvjesto sati društveno korisnog rada te izdržati sedam godina uvjetne kazne, pohađati tečajeve kontrole bijesa, redovito ići na testiranje na droge te procjene mentalnog zdravlja. Agresivna je pjevačica preko svog odvjetnika Thomasa Clegga poručila kako joj je "zbog incidenta neopisivo žao" te da je "spremna prihvatiti bilo koju kaznu zbog onoga što je učinila". Da Brat je u tišini prihvatila navedene kazne, a svojoj obitelji, rodbini i prijateljima, među kojima nije bilo njezine najbolje prijateljice Mariah Carey, poručila je da ih voli.

Da Brat nije samo povremena zvijezda reality emisija poput "The Surreal Life" i "Celebrity Fit Club", već je i svjetski priznata te visoko plaćena producentica sa nominacijom za glazbenu nagradu Grammy.

K.H.

Pročitajte više