Rihanna: Totalno sam pala na Josha Hartnetta!

PJEVAČICA s Barbadosa nije jedna od onih zvijezdi koje šute o ljubavima i trudnoći, i tako novinarima ostavlja da u takvim izvještajima upotrebljavaju maštu. Na upit hoda li s glumcem Joshom Hartnettom, iskreno odgovara: "Lagala bih kad bih vam rekla da smo samo prijatelji".

"On je jako zgodan i vrlo sladak, ljubazan je prema meni i pravi kavalir. Kad smo zajedno, osjećam da je to to, iako sam u jednoj novoj situaciji", priznala je Rihanna i tako stala na kraj raznim glasinama koje su u posljednje vrijeme kružile o njezinom ljubavnom životu.

19-godišnja zvijezda upoznala je deset godina starijeg glumca, zvijezdu filma "Pearl Harbour", na jednoj premijeri, no tek su nekoliko mjeseci kasnije opet počeli zajedno izlaziti. Iako se o njihovoj (tada navodnoj) ljubavi dosta pisalo, tek je sad potvrdila kako joj je "vječna nada Hollywooda" zarobila srce.

Potaknuta uspjehom kojeg je Rihanna, prvenstveno zahvaljujući hitu "Umbrella", postigla u Europi, istu producentsku ekipu za novi album angažirala je i Beyonce. Mediji su često pisali o navodnim sukobima tamnoputih zvijezda, no one ističu kako je rivalstvo izmišljeno i kako se slažu sa svim dobro.

D.K.
Foto: The Sun

Pročitajte više