RNB Confusion: Ludin live

ZAGRIJAVANJE za omiljenu ljetnu rezidenciju klupskog programa RNB Confusion se bliži kraju, a na posljednjem vam partyju prije velike selidbe na zagrebačko more u Piranhu, RNB Confusion predstavlja album prvijenac mladog MC-a Ludina.

"Iz ruke u ruku" album je prvijenac perspektivnog mladog MC-a

U sklopu RNB Live Confusion programa predstavljen je velik broj mladih i talentiranih izvođača, ali i onih afirmiranih. Među onima koji pripadaju novom valu svakako je zagrebački reper Ludin čiji je prvijenac "Iz ruke u ruku" nedavno ugledao svijetlo dana. Album se sastoji od 14 pjesama na kojima je Ludim surađivao s kolegama iz glazbene scene, Jelenom Majić, Žacom Pradom i Selkom, a na njemu će se naći i hit Nene Belana "Vino noći" i to u odličnoj novoj verziji.

Ljubav prema hip-hop glazbi otkrio je već sa šesnaest godina kada je prvi puta čuo Tram 11. Sceni se službeno predstavio 2004., a kaže kako nema glazbenog uzora niti idola jer ga godinama gradi u sebi. Ludinu će podršku kao predgrupa dati Raksi, Buco i Nisde, te gosti iznenađenja, a vi nikako ne propustite mladog izvođača koji će u narednom periodu sigurno postati zapamćeno lice i doprinijeti razvoju hip-hop scene.

RNB Confusion se u Piranhu seli 14.travnja

I ne zaboravite, ovogodišnja sezona klupske večeri RNB Confusion u Piranhi počinje u srijedu, 14. travnja. Do tada ne propustite Ludina, Ladies night i veliki Shoes Off  "Grand Closing" party u klubu Gjuro2.

Pročitajte više