RNB Confusion ovog tjedna i u Piranhi i u Exitu

Ukrcajte se na party vlak RNB Confusion koji Vas ovog tjedna vozi na destinacije zabave, u klubove Piranhu u Zagrebu te Exit u Vodicama. U srijedu,  4. kolovoza zaplešite u ritmu  "All Time Favorites" u klubu Piranha te u petak, 6. kolovoza u klubu Exit na FHM partyju.

All Time Favorite u Piranhi

Vlak koji ove srijede vozi u r&b ritmu u klubu Piranha pripremio je klupske poslastice s tanjura najpoznatijih DJ gurmana: Zrne, eM Bee i Sheke. Ljubitelje starog r&b zvuka u srijedu, 4. kolovoza u klubu Piranha očekuje muzički virus "All Time Favorites" koji će prostrujati vašim plesnim venama kroz najbolje godine r&b, funk i hip-hop žanra. U sklopu "All Time Favoritesa" plesat će se u ritmu Salt'n Pepe, Montell Jordana, Ushera, Dru Hilla, Justin Timberlakea, sve od zvuka 90-ih pa do danas. Za one pomalo nostalgične, ova večer je kao rezervirana za Vas. RNB Confusion team 18. kolovoza najavljuje veliki "Back 2 the City" party, tradicionalno najposjećeniju večer u gradu.

FHM Party u Exitu

Navikli ste na plesne srijede u klubu Exit u Vodicama, a i ovog tjedna pozivamo sve na još jednu nezaboravnu večer u društvu RNB Confusiona. Kako bi svoju omiljenu večer u ovom tjednu proveli na čak dvije lokacije, u Zagrebu u klubu Piranha i Vodicama u klubu Exit, sve posjetitelje kluba EXIT u petak, 6. kolovoza očekuje veliki FHM party. Vaš obavezni "accessorie" ovog ljeta svakako je popularni FHM magazin, a svoju naslovnicu s najboljim "komadom" potražite na RNB Confusion FHM partyju u klubu Exit. Prvih 300 posjetitelja očekuje ljetno izdanje FHM magazina, a one hrabre upozoravamo da na FHM partyju igraju samo "cool uleti" pa macho šprehu ostavite za plesni podij gdje Vas naoružani hitovima očekuju DJ-i Zrna, eM Bee i Sheko.

Pročitajte više