R´n´b diva Beyonce hipnotizirala 15 tisuća obožavatelja

TRENUTNO najpoznatija i najtraženija pjevačica nastupila je sinoć u prepunoj Areni Zagreb. Da se sprema nešto veliko što Zagreb i Hrvatska još nisu vidjeli, dalo se naslutiti već u kasnim poslijepodnevnim satima. Već u pet sati parking oko Arene se jedva pronalazio, a razlog je bila - Beyonce Knowles. R'n'b diva koju se i sluša i gleda.

Bila je i oku i uhu ugodna

Baš u maniri pravih celebrityja i Beyonce je svoj koncert započela sa zakašnjenjem, ali čim je pustila glas i zapjevala prvu pjesmu publici to više nije smetalo. Nakon što je 15 tisuća okupljenih počastila s "Crazy in Love", čime je očigledno pojasnila svoju trenutnu ljubavnu situaciju, obožavatelji njezina lika i djela, ali i ostali, naprosto su ostali hipnotizirani. "Zagreb, Zagreb", jedino je što je Beyonce uspjela izgovoriti na hrvatskom, ali i to je bilo dovoljno da publika, kojom su prevladavale žene, jednostavno poludi. Domaćim pjevačicama koje pokušavaju "furati tu r'n'b spiku" Beyonce je pokazala kako se to radi. Bila je potpuna, oku i uhu ugodna.

Nije skidala osmijeh s lica, a publiku je pozivala na "suradnju" kad god je mogla. Presvlačila se sedam puta, ali njezin nastup u vjenčanici ostat će nezaboravan. Mnogi će reći "ah, to joj je i posao". Istina, samo što ga ova pjevačica radi od srca, a to je publika mogla i osjetiti. U jednom trenutku Beyonce se čak našla i iznad publike, poletjela je, ali samo prividno. Uz glavnu pozornicu, u središtu je bila montirana još jedna, manja. Tako je pjevačica s veće na manju pozornicu "preletjela". Naravno uz pomoć visećih sajli, a najvjerniji fanovi u nju su gledali baš kao u božicu. Dva sata plesa i pjevanja vrijedilo je svake kune koja je odvojena za ulaznicu.

S.C.
Foto: Igor Sambolec / Cropix

Pročitajte više