Robbie Williams imat će dva kuma na vjenčanju

ROBBIE WILLIAMS navodno će na vjenčanju imati čak dva kuma. Jedan od njih bit će Gary Barlow, koji je s Robbiejem pjevao u Take Thatu, a drugi će biti njegov najbolji prijatelj Jonathan Wilkes. Tako će britanski pjevač lakše izgovoriti sudbonosno da svojoj zaručnici Aydi Field, kojom bi se trebao oženiti krajem godine.

Robbiejev prvi izbor bio je Mark Owen, također iz benda Take That, ali se na koncu pjevač ipak odlučio za Garyja, za kojeg smatra da je pouzdan poput stijene te da se na njega uvijek može osloniti. "Robbie stvarno voli Garyja te bi mu to želio pokazati tako da ga zamoli da mu bude kum. Njih dvojica imaju posebnu vrstu odnosa, jako su povezani", rekao je za Daily Star jedan član Robbiejeve obitelji.

Nakon što je Robbie otišao iz benda 1995. godine, zaredale su se svađe, no dečki su uspjeli svladati sve probleme u odnosima te su sada prijatelji. Robbie je čak najavio i povratak u Take That: "To će se dogoditi, ali ne u sljedeće dvije godine. Prvo moram ispuniti sve obveze koje imam prema izdavačima, a onda sam slobodan i mogu što želim".  

Pročitajte više