Robbie Williams: Marihuana je tako lijepa droga

BRITANSKI zločesti dečko Robbie Williams, koji je osim po glazbi, svijetu poznat i po problemima s alkoholom, drogom i depresijom, izjavio je kako mu je žao što mu marihuana više ne paše.

"Volim travu, šteta što mi više ne paše"

Tridesetšestogodišnji pjevač je za "Radio Times" rekao kako mu je žao što mu droge ne sjedaju uvijek dobro. Osvrnuo se i na proteklu godinu za koju kaže kako je bila "godina žderanja", aludirajući na želju za hranom nakon pušenja trave.

"Trava je tako lijepa droga, šteta što mi ne leži baš najbolje uvijek. Meni ne treba puno, evo recimo ova šalica kave. Zbog kofeina u ovoj šalici osjećat ću se kao govno i dobiti psihozu. Baš mi je žao za travu, volio sam je", rekao je Robbie.
 
"Umirao sam i nije me bilo briga"

Britanski je pjevač govorio i o svojem posljednjem posjetu klinici za odvikavanje u koju se prijavio prije tri godine. "Umirao sam. Došao sam do točke kada mi više uopće nije bilo stalo, jednostavno me nije bilo briga. Udebljao sam se, pao u depresiju i pomislio kako bi mogao umrijeti ako ovako nastavim. I opće me nije bilo briga", rekao je Robbie koji je sa svoje trideset i tri godine u klinici završio zbog ovisnosti o tabletama.

"Znao sam popiti 20 tableta Vicodina u jednoj noći. Zatim sam uzeo Adderall koji je poput speeda za osobe koje pate od poremećaja hiperaktivnosti. Pokušate izvući ono najbolje od sebe kako bi izbalansirali njihove utjecaje, ali to vam nikada neće poći za rukom", rekao je svojevremeno Robbie koji je tablete nabavljao preko liječničkih recepata.

Posljednjih se godina smirio, planira vjenčanje, a volio bih uskoro postati i otac

Priznao je i kako je prvi puta kokain dobio ranih osamdesetih od jedne rock zvijezde koja je mislila da se šali kada joj je rekao da ne zna što bi s tim.

U posljednje se vrijeme smirio, a planira i vjenčanje s djevojkom, glumicom Aydom Field. Upravo ga je ona, navodno, natjerala da se posveti svom fizičkom izgledu kako bi bio u formi za vjenčanje, ali i za dijete koje lijepa Ayda želi što prije, zbog čega je i smanjio pušenje sa 60 na samo 10 cigareta dnevno.


 

Pročitajte više