Robbie Williams se vraća u Take That

U razgovoru za "Stoke Sentinel" Robbiejeva mama je rekla kako je njen sin oduševljen uspjehom koji je bend postigao nakon okupljanja 2005. godine.

"Što se tiče njegovog povratka bendu, mislim da će se to ubrzo dogoditi. Čini mi se da je to nešto što bi on jako volio", rekla je mama Williams.

33-godišnja zvijezda Take That je napustio 1995. godine, a bend se iduće godine raspao. Robbie je nakon toga samostalnim nastupima izradio sjajnu karijeru koja ga je digla među najveće zvijezde britanske pop glazbe.

No, posljednjih godina Take That postiže veliki uspjeh obilježen dvama top singlima i odličnim albumom, a u veljači su osvojili svoju petu nagradu Brit award.

S druge pak strane Robbiejeva karijera je u konstantnom padu. Iako je ove godine bio nominiran za Brit award, istu ipak nije dobio.

 

Njegov posljednji album "Rudebox" naišao je na kritike struke, a prvi singl s albuma postigao je tek četvrto mjesto na britanskim top ljestvicama.

Nedavno je okončao liječenje od ovisnosti o tabletama na koje se prijavio na svoj 33. rođendan. U rujnu prošle godine zbog stresa i iscrpljenosti je otkazao turneju po Aziji.

"On je ok, dobro je, dobro se oporavlja. Uživa u životu i svom nogometu, izlazi van s prijateljima i zabavlja se. Puno piše i puno vremena provodi u studiju." - kazala je Jan Williams.

Na kraju razgovora je kazala kako je "sretna što se od svih ružnih stvari, koje su se u prošlosti dogodile, sada rađa nešto jako pozitivno".

"Take That su bili odlični kada su bili zajedno, a odlični su i sada", zaključila je.

Foto: AFP

Pročitajte više