Robbie Williams susjede špijunira teleskopom i voli da ga se uspavljuje



IAKO su mnogi ostali začuđeni što je Robbie Williams odlučio "popustiti" i ući u brak, oni koji ga poznaju, čude se što je njegova draga, Ayda Field, uopće pristala vezati se za takvog "luđaka". Bivša striptizeta i prva pratilja Miss Engleske, Angie Bowness ispričala je britanskim medijima kako je provela vrlo "čudan" vikend s bivšim članom grupe Take That kad je bio na vrhuncu slave. Angie je sada supruga 30 godina starijeg kompjuterskog mogula, Sir Clive Sinclaira, no prije braka često je obilazila celebrity zabave.

"Maskirao sam se u Robbieja Williamsa: Live at the Albert Hall"

Na jednoj od njih, pjevač joj je prišao, točnije stao joj je na nogu. "Pokušao je provući moju pažnju na čudan način. Robbie Williams stao mi je na nogu ili da budem precizna, namjerno je stavio svoju cipelu na jednu od mojih omiljenih, bež štikli Jimmyja Chooa koje su koštale 600 funti", ispričala je Angie. "Nije se ispričao niti pitao jesam li u redu, jednostavno je pogledao u moje oči i nabacio onaj svoj očaravajući osmijeh", kaže. Bilo je to u svibnju 2004. godine, na zabavi kojoj su Institutu Moderne umjetnosti u Londonu, nazočili Mel C, David Williams, Vic Reeves i drugi, a svi su uzvanici bili maskirani. "Vidim da niti ti nisi prigodno obučen", rekla je Angie Robbieju kako bi pokrenula razgovor, no on joj je samo odgovorio: "Jesam! Maskirao sam se u Robbieja Williamsa: Live at the Albert Hall" rekao joj je. 

"Što smo više pričali, sve je više blijedio sjaj njegove zvijezde"

"Tako je počelo 48 najbizarnijih sati u mojem životu", ispričala je starleta koja nije mogla odoljeti društvu jednog od tada najslavnijih pjevača na svijetu. "Bio je tada na vrhuncu slave, ali što smo više pričali, sve je više blijedio sjaj njegove zvijezde. Važno je istaknuo da ne pije alkohol i rekao mi je da rijetko ide na zabave, jer pati od napadaja panike", tvrdi ona. U jednom joj je trenutku pjevač iznenada rekao da želi "brzo pobjeći" te je pozvao k sebi na "šalicu čaja". "Možemo razgovarati ili gledati film", rekao joj je na što ga je sumnjičavo pogledala. Rekao joj je da će je nazvati za pet minuta i istog trena nestao. "Na njegovom mjestu pojavio se njegov tjelohranitelj, Duncan, s mobitelom u ruci, spreman da upiše moj broj mobitela. Bila je to vrlo uvježbana procedura koju su, očito, prakticirali i prije. Pet minuta kasnije, zvonio mi je mobitel. Zvao me iz svog automobila i molio da dođem. Rekao mi je da ćemo zaista samo popiti šalicu čaja i zamolio je da dovedem i prijateljicu sa sobom", ispričala je Angie britanskim medijima i dodala da je otišla do njegovog stana u Chelseaji, jer je mislila da joj šalica čaja neće škoditi.


Pogled kroz teleskop

Otišla je do njegovog stana s prijateljicom Kat i čudila se kako mu je cijeli dom napravljen od stakla. Kaže kako joj je Robbie istog trena počeo postavljati osobna pitanja o tome gdje živi, ima li dečka, gdje ljetuje i slično. Tijekom razgovora s njim primijetila je veliki teleskop na njegovu prozoru i napominje kako Robbie nije proučavao zvijezde na nebu, nego svoje susjede. "Rekao mi je neka pogledam kroz njega. Bio je usmjeren na prozor jednog stana, preko puta rijeke. U njemu je bio par koji je razgovarao i dok sam gledala, Robbie mi je počeo pričati njihovu životnu priču na način na koji ju je on zamišljao. Njihova imena, poslove, gdje su se upoznali. Na sve je mislio", kaže ona.

"Čovjek bi pomislio da bi noć s Robbijem bila ispunjena glamurom"

Navodno je pjevač na taj način proučavao život mnogih svojih susjeda. Robbie ju je pozvao u kino sljedeći dan i poljubio prije odlaska. "Poljubac je bio malo čudan, ali strastven", smatra Angie.  Sljedeći dan ju je tjelohranitelj Duncan nazvao i otkazao sastanak, jer je Robbie bio na utakmici nogometnog kluba "Chelsea" i nije više mogao biti u javnosti. Zbog toga je pjevač odlučio otputovati iz Londona u svoju kuću na selu. "Inzistirala sam da pričam s Robbijem na telefon. Robbie je tad predložio da stane kod mene u Wimbledonu i popije čaj s mojom majkom i sinom", kaže Angie. Ona nije pristala na to pa ju je pozvao u svoj dvorac u Sussexu. Tamo je pjevač tražio od nje da se brine o njemu, kuha mu čaj, češka ga po leđima te kaže da nije bio pretjerano raspoložen za seks. "Čovjek bi pomislio da bi noć s Robbijem bila ispunjena glamurom, ali činilo se kao da se samo želi praviti da smo najnormalniji par", tvrdi starleta. 

"Mislila sam si 'Već sam majka jednom djetetu, ne trebam drugo u svom životu'"

Tijekom večeri je donio vreću punu pisama obožavatelja i tražio da ih čita s njim. Kaže kako je dio njih bio uobičajenog sadržaja, ali dio je sadržavao prijetnje i psovke. Nakon toga su legli u krevet i pričali do kasno u noć. Tražio ju je da ga miluje po kosi i da ga ne ostavlja samog dok ne zaspi. "Bio je sladak i ranjiv, ali mislila sam si 'Već sam majka jednom djetetu, ne trebam drugo u svom životu'", izjavila je starleta. Kaže kako je nakon toga odlučila da se neće više viđati s njim. "Nazvao me dva tjedna kasnije iz Los Angelesa, ali već sam odlučila da ga neću viđati. Bila sam šokirana kad sam čula da se oženio. Mislila sam da će vječno biti neženja. Želim mu sve najbolje i nadam se da će mu ova veza uspjeti, ali duboko u sebi se pitam što on želi od žene. Mogu se samo nadati da je nova gospođa Williams to dokučila", zaključuje Angie.

Pročitajte više