Robbie Williams u Haitiju: Ovo je loše i moramo to ispraviti

ROBBIE WILLIAMS posjetio je razrušeni Haiti i družio se s djecom koja su u katastrofalnom potresu ostala bez doma.

Pjevač je Unicefov ambasador i humanitarac

Robbie je u Haiti otputovao tri mjeseca nakon potresa u ulozi Unicefova ambasadora, a ostao je šokiran kada je vidio u kakvim uvjetima žive mali Haićani. Posjetio je šatorsko naselje na jugu Haitija koje se nalazi u gradu Jacmel, u kojem živi 3 tisuće ljudi.

Tamo se susreo sa 9-godišnjom Denise i njezinim bratom koji su ostali bez doma i žive u privremenom skloništu. Ipak, zahvaljujući Unicefovu programu, moći će ponovno ići u školu. "Susreo sam se s djecom koja su bila ozlijeđena, koja su ostala bez roditelja i koja žive ispod šatora ili na ulici. Ona su najviše pogođena ovime što se dogodilo. Ranjiva su i žive bez osnovnih potrepština", izjavio je 36-godišnji pjevač za britanski Sun. "Ne znam za vas, ali ovo je jako loše, trebamo tome stati na kraj i ispraviti što možemo", dodao je Robbie.

Robbie će s legendama britanske glazbe i nogometa sudjelovati u humanitarnoj utakmici

Pjevač će, u sklopu dobrotvornih akcija koje se održavaju za pomoć Haitiju, sudjelovati u humanitarnoj nogometnoj utakmici koja će se održati 6. lipnja na stadionu Old Trafford u Manchesteru. Na utakmici će zaigrati legende britanskog nogometa i glazbe protiv nogometnih i glazbenih legendi iz ostatka svijeta.

Pročitajte više