Robert De Niro oglasio se nakon smrti 19-godišnjeg unuka: "Neopisivo sam tužan"

Foto: EPA/Instagram

GLUMAC Robert de Niro (79) oglasio se o smrti svoga unuka Leandra De Nira Rodrigueza, koji je preminuo u nedjelju. Imao je 19 godina.

"Neopisivo sam tužan zbog smrti mog voljenog unuka Lea. Cijenimo sve izraze sućuti. Molimo vas za privatnost kako bismo oplakivali gubitak Lea", rekao je glumac za Page Six.

Vijest o smrti podijelila je Leandrova majka, glumica Drena De Niro (51).

"Moj prekrasni slatki anđele. Neopisivo sam te voljela od trenutka kada sam te osjetila u svom trbuhu. Bio si moja radost, moje srce i sve što je ikada bilo čisto i stvarno u mom životu. Voljela bih da sam sada s tobom", napisala je. 

"Ne znam kako živjeti bez tebe, ali pokušat ću nastaviti i širiti ljubav i svjetlo koje si mi dao da osjećam kad sam ti postala mama. Bio si duboko voljen i cijenjen i voljela bih da te ljubav mogla spasiti. Jako mi je žao, moje dijete. Počivao u miru i vječnom raju, moj dragi dječače", stoji u emotivnoj objavi. 

Leandrov otac, umjetnik Carlos Mare, objavio je zatamnjenu sliku na svojoj Instagram stranici, no nije se javno očitovao. 

Glumio u filmu Zvijezda je rođena

Leandro je bio glumac poput svoje majke i djeda. Njegova najpoznatija uloga bila je u filmu Zvijezda je rođena u kojem je glumio uz svoju majku Drenu. 

Drena je najstarije od sedmero djece Roberta De Nira. Njena majka je Diahnne Abbott, De Nirova prva žena. Podsjetimo, u svibnju je De Niro dobio kćer s djevojkom Tiffany Chen. Paru je ovo prvo zajedničko dijete, a De Niru sedmo.  

Pročitajte više