Robert De Niro uskoro otvara lanac japanskih hotela

POUČEN uspjehom njegovog lanca restorana Nobu, Robert De Niro odlučio je proširiti svoj posao i na hotele s japanskom tematikom. Sa svojim poslovnim partnerima, Richijem Notarom i Nobuem Matsuhisom, glumac namjerava izgraditi cijeli lanac luksuzno opremljenih hotela koji će biti uređeni u modernističkom stilu s velikim utjecajem japanske kulture.

Prvi hotel u lancu bit će otvoren ovoga ljeta na izraelskom odmorištu Herzliya, a hoteli će, baš kao i njegovi restorani, nositi isto ime i bit će uređeni u japanskom stilu. 

"Za razliku od ostalih hotela u kojima vas na jastuku u sobi dočeka čokoladica ili bombon, ovdje će vas dočekati sushi", rekao je Richie Notar. Nobu hotel na Manhattanu u New Yorku trebao bi se otvoriti u roku od dvije do četiri godine, a na cijelom projektu radi i Raphael, Robertov sin i marketinški stručnjak.

A dvostruki dobitnik Oscara, De Niro, glumit će u nadolazećem filmu "Everybody's Fine", remakeu filma "Stanno Tutti Bene" Giuseppea Tornatorea u kojem će se pojaviti i Drew Barrymore, Kate Beckinsale te Sam Rockwell. Robert će tumačiti glavni lik, udovca koji kreće na put kako bi obnovio narušene odnose sa svojom već odraslom djecom.

K.H.

Pročitajte više