Rodila Fani, Kerum dobio sina

FANI HORVAT rodila je jutros oko 10 sati u splitskom rodilištu sina. To je Željku Kerumu treće dijete, sina Joška i kćer Nevu ima iz braka sa suprugom Ankicom, koju je lani ostavio radi Fani, s kojom je ljubovao godinama. Navodno će se mali zvati Frane.

Sve gotovo u šest sati

Sve je prošlo u redu, bez problema. Sinčić teži tri i pol kila. Fani je u rodilište došla rano jutros oko 4 sata. Sve do nedavno bila je uz Keruma. Još prekjučer zajedno su pili kavu na splitskoj rivi.

Dugo se špekuliralo kako će Fani roditi u nekoj drugoj bolnici, a ne splitskoj, s obzirom na zategnute odnose Željka Keruma i ravnatelja bolnice Duje Marasovića, šefa gradskog HDZ-a. Na koncu se ipak odlučila za novo splitsko rodilište.

Kerum se oko 13 sati pojavio pred rodilištem. Iskrcao je punicu, otpratio je pa potom preparkirao BMW sedmicu. Rodilište je napustio oko 15 sati, iskrao se na pomoćni izlaz. Danas mu nije do pažnje medija. Samo se kratko zahvalio na pažnji. 

U novoj vezi ispočetka nisu cvale ruže

Kerum je vezu s Fani na iznenađenje sviju objavio prije pola godine na svojoj TV Dalmaciji. Spomenuo je kako čeka dijete s njom i kako odlazi od supruge Ankice, inače, vlasnice Jokera i velikog dijela Kerumovog poslovnog carstva. Zahladio je nakon toga sin Joško odnose s ocem, uzeo mu je i ključeve apartmana smještenog na vrhu Jokera, u kojemu se par inkognito sastajao. 

Nagađalo se i o sudskoj podjeli imovine bivših supružnika, no zasad od toga nema ništa, uvjerava Kerumov odvjetnik Miro Šarić. Nije splitskom gradonačelniku najbolje išlo ni u novoj vezi. Fani je zamjerila Kerumu na veselim provodima s njegovom ekipom, zakačio se Željko i s novom punicom... Jedno vrijeme činilo se da od života s Fani neće biti ništa. Gradonačelnik je samovao na svojoj jahti, trošio u kockarnici hotela Lav, Fani je bila ljuta...

Družio se s premijerkom, mislio na Fani

Ipak, odnosi su se stabilizirali, posljednjih mjeseci paru cvatu ruže, bilo je tako i na koncertu Paca de Lucije prije koji mjesec u splitskom HNK-u. Posljednji dani bili su izuzetno naporni i stresni za splitskog gradonačelnika. Vidno mu je teško palo druženje s premijerkom Kosor u petak, misli su mu, sad je jasno, bile na nekom sasvim drugom mjestu...

Fani je s određenim prekidima u vezi s Kerumom dugi niz godina. Zbog njega je ostavila Josipa Komara, vlasnika tvrtke Fonem. Prije toga, bila je ljubavnica Franje Pašalića, vlasnika Marine Frapa u Rogoznici. Ima četiri tvrtke, 11 trgovina, jahtu, auta...

Pročitajte više