Rodila je Rihanna, otkriven spol bebe

Foto: EPA

RIHANNA i A$AP Rocky dobili su prvo dijete, prenose američki mediji.

TMZ piše da je Rihanna rodila sina 13. svibnja u Los Angelesu. Ime bebe još nije poznato, a ni roditelji se još nisu oglasili o prinovi.

Odbijala "trudničku" modu

"Kad sam saznala da sam trudna, pomislila sam: nema šanse da idem kupovati na odjel za trudnice. Žao mi je, previše mi je zabavno dotjerivati se. Neću dopustiti da taj dio mene nestane samo zato što se moje tijelo mijenja", rekla je Rihanna ranije u intervjuu za Vogue.

"Trenutno radim na promociji ideje da trudnice i dalje izgledaju privlačno, iako vas okolina tjera da radite suprotno, da nešto krijete. Tjera vas da krijete svoju seksepilnost i da je vratite nakon trudnoće, a ja ne vjerujem u te stvari. Tako da pokušavam nositi stvari koje možda nisam ni imala samopouzdanja isprobati prije nego što sam bila trudna", objasnila je.

Da je pjevačica trudna saznalo se u siječnju kad je pokazala trbuh tijekom izlaska u Harlemu. S glazbenikom A$AP Rockyjem u vezi je od 2020. godine, a u nedavnom spotu za njegovu novu pjesmu se pojavila i ona, i to u sceni vjenčanja.

Pročitajte više