Roker Bret Michaels pretrpio moždani udar i jedva preživio

PJEVAČ glam metal benda Poison Bret Michaels, koji je u posljednje vrijeme poznatiji kao američka reality zvijezda, pretrpio je moždani udar i neko vrijeme bio vrlo kritično, no najnoviji izvještaji kazuju da je stanje rokera stabilizirano. Bret koji je široj javnosti poznat nakon što je na internet procurio njegov kućni pornić s Pamelom Anderson, dovezen je u bolnicu usred noći i žalio se na nepodnošljivu glavobolju. Liječnici su utvrdili da je pretrpio moždani udar i neko je vrijeme njegovo stanje bilo vrlo kritično. Najnovije informacije portala TMZ koji ima svoj izvor u bolnici, govore da je 47-godišnji roker sada stabilno i pri svijesti te može komunicirati. Još uvijek se nalazi na odjelu intenzivne njege gdje mora provesti 48 sati pod stalnim nadzorom.

Nedavno morao na hitnu operaciju slijepog crijeva

Michaelsu je još u djetinjstvu dijagnosticiran dijabetes i cijeli je život imao zdravstvenih problema koji su pogoršani neurednim načinom života. Pjevač je nedavno morao na hitnu operaciju slijepog crijeva, nakon čega je na svom blogu napisao da će ubuduće bolje paziti na svoje zdravlje. Srećom, zbog pravovremene reakcije prošao je bolje nego bubnjar grupe You Say Party! We Say Die! koji je prošlog tjedna pretrpio moždani udar usred koncerta i u bolnici umro.

Snimio duet s Miley Cyrus

Michaels je postao slavan 1980-ih kao pjevač grupe Poison. Prije nekoliko godina bio je s Pamelom Anderson, poznatom ljubiteljicom rock glazbenika, s kojom je snimio kućni pornouradak. Snimka je procurila na internet, a u rujnu 2005. godine objavljena je i na DVD-u u izdanju Metro Studiosa, ali Michaels je uspio zaustaviti njegovu distribuciju. Posljednjih je godina nekadašnji roker počeo nastupati u raznim reality projektima poput emisija Rock of Love i Celebrity Apprentice. Njegov najnoviji solo album "Custom Built" trebao bi izaći ove godine i jedna od pjesama na njemu je snimljena u duetu s Disneyjevom starletom Miley Cyrus.

Pročitajte više