Rolling Stones organizatorima srpskog koncerta poslali neobične zahtjeve

Organizatori beogradskog koncerta Rolling Stonesa, koji će se održati 14. srpnja, ovih dana pokušavaju udovoljiti prohtjevima slavne rock grupe, koja je čak tri mjeseca prije dolaska poslala svoje zahtjeve. Za svoju "srpsku avanturu" rockeri traže gotovo cijeli hotel, točnije 60 soba, u kojima će odsjesti gotovo 200 ljudi koji sudjeluju u ovoj raskošnoj produkciji.

Na raspolaganju žele imati i pet helikoptera, za koje srpski organizatori već govore da ih nemaju i da je taj prohtjev nemoguće ostvariti. U moru zahtjevnih želja našlo se i nekoliko manjih, ali svakako neobičnih - Mick Jagger, između ostalog, traži da ga svako jutro pored kreveta čekaju četiri kutije Marlbora i 17 pepeljara.

Njihova produkcija zaista je rijetkost u svijetu, a da o našim prostorima i ne govorimo. Rolling Stones, naime, dolaze u pratnji deset kuhara, 54 osobna čuvara, 23 šlepera s konstrukcijom pozornice, 40 šlepera produkcijske opreme i 12 autobusa s "radnom snagom". Karte u prodaju kreću za desetak dana, a cijena im se kreće od 35 do 500 eura, koliko je potrebno izdvojiti za VIP ložu, piše Blic.

D.K.
Foto: AFP

Pročitajte više