Romansa Franke i Ćorluke: Upoznali su se prije 10 godina, a sad im stiže drugo dijete

Foto: Instagram

FRANKA BATELIĆ i Vedran Ćorluka čekaju drugo dijete koje bi se trebalo roditi na jesen. Sretne vijesti potvrdila je Franka na svojim društvenim mrežama. 

"Sada više ne mogu skrivati trbuščić. Ta daaaaaam. Viktor će na jesen postati veliki brat! On, Vedran i ja jedva čekamo upoznati bebicuuuuuu. A ja se nadam da će bar malo bolje spavati od brata", napisala je. 

Upoznali su se prije deset godina

Par se upoznao 2012. godine na Zrću i tada je počela njihova ljubavna priča. Tog lipnja 2012. godine klubovi sa Zrća medijima su slali priopćenja o poznatim gostima koji su kod njih tulumarili. Jedan se klub pohvalio imenima Franke Batelić i Vedrana Ćorluke, a ostalo je povijest.

Vedran je došao u Novalju na odmor nakon ispadanja hrvatske reprezentacije s Eura 2012. godine, a taman je u to vrijeme tamo bila i Franka, koja je nekoliko tjedana ranije prekinula vezu s Lukom Tomašem iz benda KinoKlub. Tada su mediji pomno pratili sve oko Vedrana i Franke. 

Mjesec i pol kasnije upoznao je Frankinu obitelj, a fotografiju iz njenog rodnog Labina objavio je na Facebooku i time odmah dao do znanja da je veza ozbiljna. U intervjuu 2013. godine Vedran je rekao da je u Franki našao sve što bi svakom muškarcu poželio da pronađe. 

"Ne znam jesam li pronašao srodnu dušu, ali pronašao sam ono što bih svakom muškarcu poželio da pronađe", glasila je tada njegova izjava. U istom intervjuu otkrio je da rado kuha za Franku te da ga je oduševila njena obitelj.

Vjenčali su se 2018. u Balama, a 2020. Franka je rodila sina

U srpnju 2018. godine Franka i Vedran su se vjenčali u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u Balama. Slavlje su nastavili na imanju Meneghetti. Vedran je za kuma odabrao svog brata Hrvoja.

Godinu i pol poslije, u siječnju 2020., Franka je rodila sina kojemu su dali ime Viktor. 

"Svijete, evo me... Viktor", napisala je uz fotografiju sa sinčićem. "Naš dječak je ovdje", napisao je nogometaš uz istu fotografiju.

No krajem 2021. godine počelo se šuškati da je došlo do problema u njihovom braku. Ta šuškanja bila su potaknuta fotografijama na kojima Vedran pozira s nepoznatom djevojkom, a naizgled se činilo da na ruci ne nosi prsten.

Ipak, šuškanja su se brzo pokazala netočnima kad je Vedran nekoliko dana poslije snimljen u Zagrebu na okupljanju hrvatske nogometne reprezentacije uoči kvalifikacijskih utakmica za Svjetsko prvenstvo protiv Cipra i Slovačke. Vedran je na ruci opet nosio vjenčani prsten.

Pročitajte više