Romantični Putin uputio čestitku ženama: "Naučili ste nas da budemo pravi muškarci!"

Screenshot: YouTube

VLADIMIR Putin uputio je neobično emocionalnu čestitku svim ženama povodom Međunarodnog dana žena.

Na Twitteru i YouTubeu objavio je video u kojemu je održao pravi mali govor u čast ženama nakon kojega će sigurno pronaći put u barem nekoliko srca.

"Drage žene, srdačno vam čestitam Međunarodni dan žena. Ovaj praznik u Rusiji obilježava se s posebnom toplinom, kao nigdje u svijetu. Ispunjen je poklonima i cvijećem, najboljim osjećajima prema našim majkama, ženama, kćerkama, kolegicama i svim ženama koje su bliske našem srcu."

Putin je uspio ispreplesti i ljubav prema Rusiji i prema ženama, ali i istaknuti da upravo žene čine muškarce jakima.

"Upravo u ženi, u njenom dostojanstvu i milosrđu otkriva se istinska duša Rusije. Vaša snaga duha i vaši podvizi naučili su nas da budemo pravi muškarci, da pobjeđujemo usprkos svemu. Suvremene žene su rame uz rame s nama. Sve uspijevaju – dostići vrhunac u karijeri, u stvaralaštvu, u društvenom radu, stvaraju radosnu i udobnu atmosferu u obitelji, odgajaju djecu.

Vi, drage naše žene, vladate tom nedokučivom tajnom – kako sve stići i izaći nakraj s ogromnim teretom briga, a istovremeno ostati nježne, upečatljive i zavodljive. Vi donosite ovom svijetu dobrotu i ljepotu, svjetlost i nadu. Ponosimo se vama i volimo vas", završio je Putin svoj govor.

Pročitajte više