Ronaldo i Bar Refaeli provode Božić na plažama, seksi "Mrazica" Kelly Brook kod kuće

BROJNI strani celebrityji slave Božić u krugu svojih najbližih, a nisu propustili priliku da putem društvenih mreža sve najbolje požele svojim obožavateljima. Tako je Cristiano Ronaldo postavio fotografiju sa svog egzotičnog odmora i napisao kako svima želi sve najbolje. "Uživam u svojim praznicima i želio bih svima zaželjeti sretan Božić", poručio je nogometaš.

I seksipilna manekenka Bar Refaeli odlučila se na slavlje u toplijim krajevima. S prijateljima je otputovala u Brazil, a s plaže je, s koktelom u ruci, čestitala svima Božić. Britanska starleta Kelly Brook odlučila se na nešto tradicionalniju varijantu pa blagdane provodi kod kuće. Svojim obožavateljima priredila je pravu poslasticu i odjenula se kao seksi Mrazica.

Fotografirala je svoj ukrašeni dnevni boravak i brojne darove. "Pogledajte tko se spustio kroz dimnjak", napisala je uz jednu od svojih fotografija. Eva Longoria slavila je u jednom klubu, a sinoć je svima zaželjela dobar provod za Badnjak, a danas na Facebook statusu poželjela da svi provedu ovaj dan s ljudima koje vole.

Pročitajte više