Ronaldov pozdrav gradskom vijećniku postao je glavna fora među Dubrovčanima

Foto: Goran Mratinović

CRISTIANO RONALDO jučer je otišao iz Dubrovnika, a među mnogima koji nisu uspjeli vidjeti ili upoznati svog nogometnog idola jedan čovjek ipak je dobio tu priliku. Gradski vijećnik Miho Obradović družio se s igračem Juventusa, a kako ga je Ronaldo pozdravio s:"Ej, Miho", ta rečenica postala je glavna fora među Dubrovčanima, piše Dubrovački Dnevnik.

Tako je jutros na izlazu iz Dubrovnika osvanuo natpis na kojem piše upravo ta rečenica, a fotografija je nedugo nakon tog obišla društvene mreže. Iako se ne zna tko je postavio natpis, jasno je kako se osoba htjela dobro našaliti s cijelom famom oko Ronaldovog boravka u gradu.

Također, Obradovićevi prijatelji, vlasnici jednog beach bara u Šuliću, na domišljat su način odlučili iskoristiti taj pozdrav.

"Miho Obradović je ugledni gradski vijećnik i moj prijatelj. Eksplodirao nam je posao otkako smo objavili kako svi koji se jave s 'ej, Miho', imaju besplatnu kavu", ispričao je za Dubrovački Dnevnik vlasnik kafića Damjan Šulić te istaknuo kako mu je drago vidjeti da i poznate osobe uživaju u ljepotama njihova grada.

Pročitajte više