Ronnie Wood opet ljubi (jako) mladu Ruskinju!

NEUMORNI djedica Ronnie Wood ima novu djevojku. Pogađate, jako je mlada, i jako je iz Rusije, opet. Riječ je o 26-godišnjoj (pet godina starijoj od Ekaterine Ivanove) Hannah Kamelmacher, koju je upoznao prije tjedan dana, razmjeniili su brojeve telefona, a nedavno su proveli burnu noć u jednom londonskom hotelu, prenose britanski mediji.

Ni Wood ni njegova nova ljubavnica nisu bili dostupni za komentar, a komentirati novu ljubav bivšeg ljubavnika ne može ni Ekaterina Ivanova, koja je trenutno u izolaciji britanske Celebrity Big Brother kuće, gdje u miru i toplini ljubuje sa švedskim DJ-em Basshunterom, kojeg vani nestrpljivo čeka njegova djevojka.

Nova ljubavnica vremešnog Wooda, pričaju oni koji su je vidjeli, zapanjujuće nalikuje mladoj Ekaterini, a na što se točno mlade Ruskinje pale kod olinjalog rokera, pitanje je koje danas postavlja sve i jedan svjetski tabloid. I stvarno, nitko nije siguran, pogotovo kad uzmemo u obzir priču koju nam je, nakon što ju je napao, ispričala Ekaterina.

Nasilnik, lažac, loš u krevetu...



Ona kaže da je Wood pijanica, nasilnik, loš u krevetu i prvoklasni lažac, a i karijera mu je, ionako na zalasku, sad već upitna; navodno mu ostali članovi Rolling Stonesa prijete izbacivanjem iz benda ako se ne ostavi bančenja i alkohola, što Wood, čini se, ne namjerava učiniti.

U cijeloj priči, na kraju, najbolje je prošla bivša Woodova supruga Jo Wood, koja je u jedinom intervjuu koji je dala nakon skandala ljubavnicama bivšeg supruga poželjela sreću te zahvalila što su je riješili nesposobnog napasnika - Ronnieja Wooda.

Pročitajte više