Rošade u Aerosmithu: Billy Idol zamijenit će Stevena Tylera?

DOK SLAVNI frontman Aerosmitha Steven Tyler vrijeme provodi na liječenju od prekomjernog  uzimanja lijekova, kolega mu po struci Billy Idol navodno krade posao.

Billy Idol je najizglednija zamjena za Tylera

Neimenovani je izvor časopisu "Classic Rock" otkrio kako se Billy Idol prošlog tjedna trebao sastati s gitaristom Aerosmitha Joeom Perryjem, ali je u zadnji tren dogovor otpao jer se pjevač razbolio. Tema razgovora je navodno bio Billyjev angažman u popularnoj grupi.

"Joe je rekao kako bi želio razgovarati s Billyjem oko njegovog dolaska u Aerosmith jer bend ima problema sa Stevenom. Koliko ja znam sastanak se nije održao jer se Billy razbolio", rekao je neimenovani izvor.

Umjesto Tylera, za mikrofonom bi se mogao naći i Lenny Kravitz

I sam Joe je nedavno priznao kako je već razgovarao s nekim glazbenicima koji bi trebali zamijeniti Stevena u bendu, a jedan od njih je bio i slavni pjevač Lenny Kravitz. "Razgovarali smo s nekim ljudima i vidjet ćemo kako će se stvari dalje razvijati. Audicije nisu bile klasične jer znamo da ti ljudi znaju svirati i pjevati, a što će se na kraju svega dogoditi, još vam ne mogu reći", izjavio je svojevremeno Joe Perry. Koliko god zamjena bila dostojna, Aerosmith više neće biti to što je bio bez Stevena Tylera.

Pročitajte više