Rozga i Hauser susreli se prvi put nakon prekida, evo kako su se ponašali

Foto: Srđan Ilić/Pixsell/Instagram

JELENA ROZGA i Stjepan Hauser prvi put nakon prekida našli su se na istom mjestu, na dodjeli regionalnih glazbenih nagrada

Dok je Jelena izvodila svoju novu pjesmu Moje proljeće, nije mogla sakriti suze, a Stjepan ju je gledao iz publike. Ona je također, u društvu Petra Graše, odgledala njegov nastup. 

Iako su, kako prenosi srpski Blic, na dodjelu stigli u razmaku od samo nekoliko minuta, nisu se ni pozdravili. 

Nakon što je dobila nagradu za najbolju žensku izvođačicu izabranu od publike, Jelena se družila s Petrom Grašom i Željkom Joksimovićem. 

Njen bivši zaručnik također je dobio nagradu, što ga je, kako kaže, šokiralo. 

"Ja sam tu bio kao neka crna ovca među svim ovim izvođačima. Šokiran sam što su ljudi prihvatili ovu vrstu muzike. Presretan sam i počašćen", rekao je. 

Jelena i devet godina mlađi Stjepan u vezi su bili dvije i pol godine, a pale su i zaruke. Razloge i detalje prekida tada su odlučili zadržati za sebe.

"Ovim putem želim obavijestiti medije da smo Stjepan i ja odlučili prekinuti našu vezu i krenuti svatko svojim putem. Iza nas ostavljam lijepe uspomene i okrećem se budućnosti i novim životnim radostima. Zahvaljujemo medijima na razumijevanju što o ovoj temi više ne želimo pričati. To je naša zajednička odluka i molimo vas da je poštujete", napisala je Jelena tada u priopćenju.

Pročitajte više