RTL Danas predstavio novi voditeljski par: "Kliknuli smo na prvu"

Foto: Press

Ivana Brkić Tomljenović i Mario Jurič vodit će informativnu emisiju RTL Danas uz Anu Brdarić Boljat, Tomislava Jelinčića, Damiru Gregoret i Adriana De Vrgnu, priopćeno je s RTL-a.

"Kada sam prije dvije godine počela uređivati, bio je to ogroman izazov za mene iako sam iza sebe već imala 20 godina iskustva na terenu. Koliko god utakmica u nogama imali, uvijek se dogodi neka nova situacija, koja pred vas stavlja nove izazove. Tako je i s voditeljskim dijelom posla - važno je biti koncentriran jer ima puno nepredviđenih situacija", izjavila je Ivana Brkić Tomljenović.

O Juriču je rekla: "Znamo se godinama. Mario svaki posao koji radi, radi predano i strastveno. Voditeljski par mora biti dobar tim, a kako se dobro slažemo iza kamera, vjerujem da će tako biti i kad se kamere upale."

Jurič: Radujem se

"Radujem se što sam dobio priliku voditi našu središnju informativnu emisiju RTL Danas s dragom kolegicom Ivanom Brkić Tomljenović. Ovo je novi iskorak u mojoj karijeri, malo drukčije od terena na kojima sam bio svih ovih godina. Osjećam da je to prirodni nastavak rada u medijima, ali i velik izazov i u tom smjeru se tek trebam graditi", komentirao je Mario Jurič.

Kolege su mu, kaže, pomogli sa savjetima i preporukama. "Savjeti su bili različiti - od smjera gledanja u kameru, sjedenja, čitanja najava, izgovora do izbora kravate. Trema uvijek postoji - nekad manje, nekad više. Sve je to prirodno, ali najvažnije je ne razmišljati o tome, nego se fokusirati da vođenje ovako ozbiljne emisije bude na najvećoj razini profesionalnosti."

"Uz naše sjajne voditelje Anu, Tomislava, Adriana, Damiru i moju studijsku partnericu Ivanu Brkić Tomljenović, iznimno cijenim rad i kolega s drugih televizija u Hrvatskoj i šire - poput Andersona Coopera sa CNN-a", dodao je voditelj.

Pročitajte više