Rumunjski nogomet potresa afera, a sve zbog moćne menadžerice Anamarije Prodan

Foto: Instagram

RUMUNJSKI nogometni krugovi trenutno se zabavljaju pričama koje kruže oko moćne menadžerice Anamarije Prodan. Naime, Ionel Ganea optužio ju je da je u vezi s trenerom Concordije, Danom Alexom. Ona je pak od 2008. godine u braku sa strategom Steaue Laurențiuom Reghecampfom.

Bivši reprezentativac Rumunjske Ganea otkrio je da Anamarija ima "intimnu vezu" s Alexom te da se viđaju u slobodno vrijeme, no nije se zaustavio na tome. Aktualni trener Voluntarija tvrdi da fatalna menadžerica uništava klubove te u dogovorima s trenerima i predsjednicima klubova dovodi igrače koji ni ne igraju, a novac ostaje njima u džepu.

Anamarija mu je odgovorila da će se vidjeti na sudu.

"Dan Alexa je naš dobar prijatelj, a o tome što je govorio Ganea vidjet ću s odvjetnikom kad se vratim iz Turske", rekla je.

Prema pisanju rumunjskog tiska, u Antaliji se nalazi upravo na potpisivanju ugovora.

Ponosna sam što predstavljam Alexu, najperspektivnijeg rumunjskog trenera, te što sam svjedok potpisivanja ugovora između Ganee i Voluntarija", rekla je.

Anamaria Prodan Reghecampf je 44- godišnjakinja koja je bila prva žena čelnik nekog kluba u Rumunjskoj, drugoligaša Baftea te je službeni FIFA-in menadžer. Među nogometašima koje je zastupala je i Adrian Mutu, a četiri je godine proglašena za najboljeg menadžera u Rumunjskoj. 

Pročitajte više