Ruši se modno carstvo Donatelle Versace

NAKON ubojstva njenog brata ona je sama pokušala ići njegovim stopama oponašajući njegov stil, ali se to pokazalo lošim potezom.

Poznate svjetske modne marke osvježavaju svoje redove novim mlađim snagama pa John Galliano kreira za "Christiana Diora", Stella McCartney za "Gucci", Laurent Mercier za "Balmain", a Donatella im se svojim idejama ne može suprostaviti i nastaviti nekadašnji vrhunski image "Versacea".

Njene modeli sve manje kupuju bogate slavne žene poput Madonne pa je morala prodati svoje butike u Milanu i Londonu, smanjiti na pola troškove propagande i odustati od nastupa na čuvenoj prezentaciji odjeće u Parizu za ovogodišnje proljeće i ljeto.

Manekenke bi je stajale 250.000 funti i fešta nakon revije 100.000 funti pa je odlučila svoje nove modele pokazati na lutkama i knjigom sa skicama kolekciju svom butiku u pariškoj Rue du Faubourg St. Honore.

Zlobnici tvrde da nije imala što pokazati u društvu ostalih vrhunskih kreatora među kojima je opet zablistao Jean Paul Gaultier.

Donatelli za utjehu ostaje titula Kraljice svjetskog jet seta jer leti naokolo u svom privatnom avionu i priređuje skupe fešte za krug odabranih prijatelja među kojima se našla i Britney Spears.

Dizajnerica se baš ne može pohvaliti manekenskim izgledom, a kako višak kilograma stalno skriva u crnom kompletu proglasili su je najlošije odijevenom kreatoricom što joj baš nije dobra reklama za posao.

Pročitajte više