Russella Branda policija je ispitivala i 2014. zbog seksualnog napada na maserku

Foto: EPA

GLUMCA i komičara Russella Branda policija je ispitala zbog tvrdnji o seksualnom napadu još 2014. godine nakon što ga je jedna maserka prijavila da ju je pipkao i natjerao da se osjeća poput prostitutke, donose nova izvješća.

Britanskom komičaru, protiv kojeg se vodi istraga zbog navodnog silovanja četiriju žena, bio je to prvi takav susret s policijom, a od tada je prošlo čak devet godina. Engleska maserka rekla je da ju je napao u vili u Oxfordshireu, izvijestio je The Sun. Žena, koja nije javno identificirana, rekla je da je angažirana da Brandu 7. lipnja 2014. priredi rođendansku masažu, koja je koštala nešto više od 600 dolara.

Međutim, kada ga je odvela do stola za masažu, maserka je ispričala da ju je Brand počeo dodirivati "na seksualni način" oko 40 minuta prije nego što je izbačen iz vile. Rekla je da se osjećala kao da je tretiraju "kao prostitutku" primivši na kraju novac za masažu iako ga uopće nije uspjela izmasirati, izvijestio je Sun.

Traumatizirana žena rekla je da je nazvala policiju Thames Valleyja koja je ispitala Branda zbog optužbi. On ih je odbacio opisavši susret kao "prijateljski, ali neugodan". Brand je također tvrdio da snimke nadzornih kamera s imanja podupiru njegovu verziju priče da nije bio izbačen iz vile.

Mjesec dana nakon tog incidenta policija Thames Valleyja obavijestila je maserku i Branda da ne planira dalje istraživati taj slučaj. Ogorčena odlukom policije, maserka je tražila da slučaj preispita Nezavisni ured za prekršaje policije. Ured i policijska uprava Thames Valley nisu odgovorili na upit za objašnjenje svoje tadašnje odluke, piše New York Post.

Pročitajte više